2 évvel menesztése után tér vissza - A magyar műsorvezetőnő ezen a csatornán lesz látható
Veiszer Alinda két év kihagyás után az ATV csatornán tér vissza a képernyőre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Veiszer Alindától 2018 tavaszán vált meg az akkor tulajdonosváltáson átesett Hír TV. Szöllősi Györgyivel vagy Kálmán Olgával ellentétben nem érte nagyon váratlanul, hogy a csatorna elköszönt tőle, mert bár az Alinda nézettsége folyamatosan nő, eredetileg is csak három évre szerződött vele a csatorna, ami 2018 májusában járt le. 

2018 őszén férjével, László Pállal szerepeltek az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpáros vetélkedőjében, de az csak egy kiruccanás volt a hírek világából. A 39 éves tévés most az ATV-n tért vissza a képernyőre. 

Veiszer Alinda az ATV-nél tér vissza a képernyőre

Veiszer Alinda április 20-tól az ATV Start című reggeli műsor stábjához csatlakozik Bombera Krisztina, Kárász Róbert, Szöllősi Györgyi és Vujity Tvrtko mellé. 

Elég régóta érdekel, hogyan lehet jó reggeli műsort készíteni, eddig nem volt lehetőségem kipróbálni.

Mindig éjszakai műsorsávokban voltam látható, most sokkal tömörebben kell majd ugyanazt a felkészültséget hoznom, szerintem ez komoly kihívás.

 - Ugyan főként kulturális és közéleti kérdésekkel foglalkoztam eddig, mindig figyeltem a politikát is, mert fontosnak tartottam, hogy a vendégeim reagáljanak a politikai eseményekre is. Így aztán, amikor az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd megkeresett azzal, hogy lenne-e kedvem beszállni ötödik műsorvezetőnek az ATV Startba, nagy örömmel és izgatottan mondtam igent erre a számomra új műfajra - nyilatkozta az Indexnek

veiszer-alinda-atv

Veiszer Alinda egy fiatalos, lendületes személyiség, ez a karakter reggel különösen jól működik. A felkészültségét, elhivatottságát mindenki ismeri, így biztos vagyok abban, hogy sokat nyer vele a Start című műsorunk - dicsérte a műsorvezetőt az ATV-nek a csatorna vezérigazgatója. 

Peller Mariann lefogyott

Peller Mariann az elmúlt tíz hónapban tíz kilótól szabadult meg, végre olyannak látja magát a tükörben, ahogy mindig is szerette volna. Egy előtte-utána fotót is kiposztolt, amin jól látszik, mennyire megváltozott a külseje. Nézd meg képes összeállításunkban a műsorvezető látványos átalakulását! 

Ezt is szeretjük