Két újabb magyar műsorvezetőnőt rúgott ma ki a tévécsatorna
Veiszer Alindának is mennie kell, sikeres műsorát megszünteti a Hír TV.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szöllősi Györgyi után a Hír TV két másik műsorvezetőnőjétől is megvált. Veiszer Alinda a Facebook-oldalán tudatta, hogy május végével megszűnik az Alinda című beszélgetős műsora.  

A 37 éves tévés az Indexnek azt nyilatkozta, nem haragban váltak el a hírcsatornával, de egy kicsit azért meglepődött, mert az Alinda nézettsége folyamatosan nőtt, és a Hír TV gazdasági okokra hivatkozva vált meg tőle. 

Veiszer Alinda dolgozott a Klubrádióban, a Rádió Caféban, majd 2004-ben a Magyar Televízió Riporter kerestetik című műsorában tűnt fel, ezt követően a köztévé Az Este és a Kultúrház című műsorának riportere lett, ahol Záróra címmel 2006-tól 2011 tavaszáig késő esti portrésorozatot vezetett. A beszélgetésekből két könyvet is kiadott. 2015 szeptemberében került a Hír TV-hez, ahol három évet ígértek neki biztosra - árulta el az Indexnek.

veiszer-alinda
Fotó: Hír TV

Az oldal információi szerint elbocsátották még a csatornától M. Kiss Csabát és Pataky Enikőt is. Marad viszont Kálmán Olga műsora, valamint a Szabadfogás is Dévényi Istvánnal.

peterfi-judit
Fotó: Hír TV

A 24.hu nem hivatalos értesülése alapján a harminc-negyven fős létszámleépítés keretében Péterfi Judit, a Riasztás és a Privátszféra című műsorok vezetője is távozik a Hír TV-től. 

Ezt is szeretjük