Váratlanul kirúgták a magyar műsorvezetőnőt - Ezért kell távoznia Szöllősi Györgyinek
Létszámleépítés miatt Szöllősi Györgyinek mennie kell a Hír TV-től.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Létszámleépítés miatt mennie kell a Hír TV több munkatársának, köztük Szöllősi Györgyinek is, aki az Elmúlt8év, a Lapzárta és a Newsroom című hírháttérműsorok műsorvezetője volt, és a köztévétől szerződött a hírcsatornához. Távozik D. Bányász Gergő belpolitikai főszerkesztő is, akinek a felügyelete alá tartozott a Newsroom, a Lapzárta, az Elmúlt8év és a Frontvonalban - tudta meg a Hír TV-től a 24.hu. Mindketten közös megegyezéssel távoznak. 

A hírportál azt írta, a munkatársak arra számítanak, hogy Kálmán Olga Egyenesen című közéleti műsorát, a Híradó és a Célpont alkotói stábját nem érintik majd a leépítések.

szollosi-gyorgyi-fb
Fotó: Hír TV

A Hír TV kedden adott ki közleményt a múlt héten már előre jelzett létszámcsökkentésről, amit a csatorna a jelenlegi médiapiaci körülményekkel és a hosszú távú, hatékony működés fenntartásával indokolt. Az Index úgy értesült, harminc-negyven ember elbocsátásával számolnak, ma minden érintett munkavállalót tájékoztatnak a döntésről.

Simicska Lajos a múlt héten zárta be az érdekeltségeibe tartozó médiavállalkozások közül a Magyar Nemzetet és a Lánchíd Rádiót. Már akkor sejteni lehetett, hogy a Hír TV sem ússza meg a személyi változásokat, a Heti Válasznak pedig új befektető után kellene néznie.

Ezt is szeretjük