Összeillő pár! Vastag Tomi élő adásban mutatta meg szíve hölgyét
Vastag Tomi az RTL Klub Reggelijébe új társával érkezett, aki egy csapásra meghódította a szívét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor ifjú felfedezettje, Vastag Tomi rajongásig odavan új társáért, szemmel látható, hogy kettejük kölcsönös vonzalma már a találkozás az első pillanatában eldőlt.

Nem kell  azonban megijedniük Tomi hölgyrajongóinak, a jóképű énekes választottja ugyanis nem egy csinos lány, hanem egy kölyökkutya, Lizi.

Szerelem volt első látásra

Az már első látásra nyilvánvaló volt, hogy a kiskutya nagyon eleven jószág, akivel nem lehet egyszerű az élet. Az ifjú sztár egyébként már korábban is szeretett volna kutyát, de még hezitált, Lizi ragaszkodása azonban megkönnyítette a döntést.

- Ő volt az, aki egyszer csak odarohant hozzám, és beletette a kis fejét a kezembe. Úgyhogy szerelem volt első látásra, és azóta is elválaszthatatlanok vagyunk - vallotta be az énekes.

Az imádnivaló kölyökkutya egyébként retriever fajtájú, de nem a legnagyobb testű. Bár ez nem látszik rajta, hiszen a héthetes házikedvenc már most erősebb és fejlettebb, mint társai. Egyelőre jól bírja az énekes munkatempóját is.

- Ő egy igazi világjáró kutya lesz, mert mindenhová jön majd velem, és igyekszik az ingereket megszokni. Egyébként egy nagyon okos fajta, bízom benne, hamar megtanulja a rendet - fejtette ki Tomi.

Maga akarja betanítani

Tomi úgy tervezi, hogy könyvek és szakemberek segítéségével fogja elsajátítani a kutyanevelés trükkjeit, úgyhogy egyelőre nem akarja Lizit kutyaiskolába adni. A kutyus egyébként épp most ér abba a korba, amikor már el lehet kezdeni őt tanítani az alapvető parancsokra.

- Levittem édesanyámékhoz Veszprémbe, és próbáltak meggyőzni, hogy hagyjam őt ott, mert nagyobb a kert, és jobb lenne neki ott. De nem tettem, inkább megpróbálok én jó gazdija lenni. Persze vészhelyzetben lehet, hogy igénybe veszem a segítségüket - mesélte Tomi.

Hogy valójában mennyi ideje lesz az énekesnek a kölyökkel foglalkoznia, az persze kérdéses. Tomi nem tagadja, hogy bőven van elfoglaltsága Lizi mellett is.

Az X-Faktor felfedezettje nem unatkozik, hiszen dübörögnek a fellépések, jönnek a nyári fesztiválok, és persze a tanulást se hanyagolhatja el, mivel idén érettségizik.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük