Kihagyhatatlan fotók! Íme Bereczki Zoltán, ahogy még sohasem láthattad
Bereczki Zoltán egyre meglepőbb szerepeket vonultat fel A Nagy Duett színpadán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bereczki Zoltánt a nagyközönség az Operettszínház elismert művészeként ismerhette meg, bár az évek során már több szerepben is bemutatkozott.

A zenei szórakoztató műsorok rendszeres vendége, az RTL klubon pedig műsorvezetőként is kipróbálhatta magát a nagysikerű Szombat Esti Lázban.

Rosszcsontkén a színpadon

2011 áprilisában aztán ismét egy új oldalát mutatta meg - a TV2-n útjára induló A Nagy Duettben ugyanis Peller Mariannt igyekezett bevezetni a zene rejtelmeibe.

Ám énektudásuk mellett bámulatos átváltozásaikkal is megörvendeztették a rajongókat: Mariann egyre szexibb ruhákban lépett a színpadra, míg a musicalszínész a meghökkentő jelmezeket is bevállalta.

A május 20-ai adásban Katy Perry I Kissed A Girl című dalát adták elő, melyben Zoli vásott kisdiákot, míg Mariann szigorú tanító nénit alakított - átélésüket a maximális 30 ponttal értékelte a zsűri.

Ma este a döntőben szerepelnek

A páros egyébként estéről estére mindig valami izgalmas, dinamikus produkcióval rukkolt elő, lelkesedésüket és kitartásukat pedig a zsűri és a közönség is nagyra értékelte.

Olyannyira, hogy a duó egészen a döntőig eljutott, tegyük hozzá, hogy megérdemelten.

A legutóbbi adásban például az este egyetlen magyar versenydalát, a Magna Cum Laude Vidéki sanzonját énekelték el.

A páros akkor mellőzte a táncelemeket, és hanyatt fekve adták elő a gyulai csapat legnagyobb slágerét, produkciójukat pedig 27 ponttal jutalmazta a zsűri.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük