Ennyire egyszerű volna? Rékasi Károly elárulta boldog házassága titkát
Rékasi Károly és Détár Enikő már 27 éve alkotnak egy párt - de vajon mi lehet a titkuk?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha hazánk legnépszerűbb sztárpárjait kellene összegyűjteni, akkor Korda György és Balázs Klári, Schobert Norbi és Rubint Réka mellett egyértelműen fel kellene tüntetni Rékasi Károlyt és Détár Enikőt is.

A Barátok közt sztárja immáron 27 éve alkot egy párt a 47 éves színésznővel, ami nemcsak azt jelenti, hogy személyében élete párját találta meg, hanem azt is, hogy szerelmük kiállta az idő próbáját.

Sokáig habozott

De vajon mi lehet boldogságuk titka? Többek között erről is beszélt a 48 éves színész a közelmúltban a Borsnak adott interjújában, amiből kiderült, hogyan kezdődött szerelmük, illetve, hogy mire nem igazán jut ideje a sok munka mellett.

Rékasi Károly felidézte megismerkedésük történetét: együtt jártak főiskolára, és nem titkolta el, hogy sokáig nem merte megtenni az első lépést, ám egy májusi napon végül mégiscsak bátran odalépett szíve választottjához.

Szeretettel gondol vissza kapcsolatuk első, Nyíregyházán töltött éveire, amikor még korántsem voltak befutott sztárok, ám számlagondjaik ellenére már akkor is kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolatban éltek.

Szerencsés embernek tartja magát

Rékasi Károly saját bevallása szerint szerencsés embernek tartja magát, ám a sok munka felőrli mindennapjait, ahogyan ő fogalmazott: egyetlen dologra nincs ideje, hogy éljen.

- Nagyon kellenének azok az órák, napok, amelyek nem a teljesítésről és megfelelésről szólnak - osztotta meg legféltettebb érzéseit.

Házasságuk és tartós boldogságuk kapcsán elmondta, hogy mindkettejüknek megvan a saját élete, éppen ezért nagyon tudnak mindketten örülni azoknak a perceknek, amelyeket együtt tölthetnek.

A 27 év során a romantikáról és meghittségről sem feledkeztek meg a hétköznapok sodrásában: Bartha Zsolt megformálója néhány nappal ezelőtt például kávéval ébresztette feleségét, és ezt követően indultak dolgozni.

Ezt is szeretjük