"Ősszel megnősülök!" Meglepő bejelentést tett A Nagy Duett sztárja
Kasza Tibor úgy érzi, fordulóponthoz érkezett az élete, tervei szerint ősszel oltár vezeti álmai nőjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kasza Tibort néhány hete Iszak Eszterrel hozták hírbe, ám állítólagos viszonyukat mindketten határozottan tagadták.

A 33 éves énekes-fotós a napokban az Aktívnak adott egy igazán meglepő interjút, amiben többek között azt is elárulta, hogy rövidesen megnősül! De vajon Iszak Eszter lesz a menyasszonya?

Minden tervszerűen történt az életében

- Nincsen barátnőm, mégis azt mondom, hogy ősszel megnősülök. Valahogy az életemben minden olyan tervszerűen történt. Tudtam, mikor kimentem Kínába, amikor hazajöttem Kínából, előre el tudtam mondani, hogy mi fog velem történni, és most azt mondom, hogy szerintem ősszel megnősülök - mondta.

A Nagy Duett poéngyáros zsűritagja tehát a pletykák ellenére egyedülállónak vallja magát, ha pedig ez igaz, akkor elég gyorsan találnia kell valakit, aki hajlandó neki kimondani az oltár előtt a boldogító igent néhány hónap múlva.

Sejtelmes mosolyát látva persze az is elképzelhető, hogy már megtalálta az igazit, csak ezt még titkolja a nyilvánosság elől. Bármi legyen is az igazság, az elmondható róla, hogy bátran képes meghozni olyan döntéseket, amelyek alaposan felforgatják amúgy sem unalmas életét.

Szólókarrierbe kezdett

Tavaly ősszel például mindenkit megdöbbentett, amikor bejelentette, hogy Kínába utazik három hónapra, hogy divatfotózással foglalkozzon. Tervét megvalósította: profi fotóssá vált, ám mindemellett zenei karrierjét sem hanyagolta el.

Pályafutását a Crystal együttesben kezdte, ám az 1998-ban alapított együttes mostanság nem annyira aktív, mint az ezredforduló környékén: Kasza Tibor ugyanis sikeres szólókarrierbe kezdett.

- A legfontosabb dolog az életemben ebben a pillanatban a zene. Tehát most minden a szólókarrierem köré szerveződik, és most minden a szólókarrieremet szolgálja, tehát most ez a legfontosabb - nyilatkozta az Aktív operatőrének.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük