Varga Viktor egy gyönyörű stewardessbe szeretett bele - Anitát meg is mutatta
Varga Viktor újra szerelmes, ám a boldogságának Anitával nem örül mindenki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Viktor újra szerelmes, szívét a stewardessként dolgozó, gyönyörű Anita rabolta el. Az énekes a közösségi oldalára is kiposztolt pár fotót, illetve videót a barátnőjéről, és nagyon meglepte, hogy a posztokra kapott hideget-meleget. 

A 32 éves sztár boldogságában nem osztozik mindenki, néhány posztjára gyűlölködő kommentek érkeztek. Nem számított ilyen fokú irigységre és az ítélkezésre. 

Varga Viktor újra szerelmes

A fagylaltozós videójukra volt, aki azt írta: "Ez valahol a pornográf és az undi között van". Nem csoda, hogy az énekes a lány fotói mellett le is tiltotta a kommentelési lehetőséget. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#nofilter

VARGA VIKTOR art (@vargaviktorart) által megosztott bejegyzés,

- Alig raktam ki pár képkockát, azonnal megérkeztek azok az egyének, akik valószínűleg nem boldogok, és olyan trágár, iszonyú súlyos, lesújtó szövegeket és ítéleteket hoztak ránk meg rám… Fel tudom dolgozni, meg nem is nagyon érdekel, de vajon ez miért történik? Hogyan tudunk valakit utálni, akit nem is ismerünk? Hogyan tudunk ennyire gusztustalan, ocsmány szavakat írni egy érző lénynek? Azt hiszem, mindez csakis kizárólag a boldogtalanságtól fakad - mondta az RTL Klub Reggeli című műsorában.

Varga Viktor szerint, aki ítélkezik, annak szomorú és rossz az élete, valami nincsen rendben vele, fájdalmai vannak, ami frusztrálja. Az sajnos nem jut eszébe, hogy a szavaknak hatalmas ereje van.   

- Találtam egy közel azonos párt magamnak, akivel nagyon boldogan éldegélünk, és ezt kifejezzük, megmutatjuk. Nem azért, mert idegesíteni akarok ezzel másokat, hanem mert úgy érzem, hogy most büszkén felvállalhatom az érzéseimet. Nyilván van egy-két ember, aki boldog, és együttérez, de a legtöbben trágár, primitív módon próbálnak visszahúzni az ő ragályos szintjükre - árulta el a videós bejelentkezésben. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szerinte csak egy céltudatos élet vezet a boldogsághoz. Azt tanácsolja, a boldogtalan emberek írják le azokat a dolgokat, amik fontosak számukra, amiket el szeretnének érni, mert ilyenkor az manifesztálódik, megtörténik.

- Egyszer csak eljutsz oda, ha dédelgeted, mint egy virágot, de ha magadban csak az irigységet és a rosszindulatot neveled, akkor belülről tönkremész, tönkreteszed saját magad - véli. 

Hajdú Péter gyönyörű barátnője, Eszter

Hajdú Péter tíz hónapja alkot egy párt Eszterrel, aki az RTL Klub Reggeli című műsorában dolgozik szerkesztőként. A húsz évvel fiatalabb nő az első, akivel a 45 éves sztár három és fél évvel a Sarka Katától való különválása után összeköltözött.

Ezt is szeretjük