Kárpáti Rebekának már fél éve új párja van - A jóképű Fecóról először mesélt

Kárpáti Rebeka először beszélt új párjáról és a megismerkedésükről.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kárpáti Rebeka és focista vőlegénye, Völgyi Dániel tavaly nyáron, másfél év után szakítottak, pedig már esküvőt és babát terveztek. Bár nem számított rá, az új szerelem hamar bekopogtatott az életébe. 

Frohner Ferenc hairstylisttal tavaly novemberben mutatkoztak először egy párként a Budapest Central European Fashion Weeken, de a modell akkor még nem kívánt beszélni kapcsolatukról, csak azt erősítette meg, hogy együtt vannak. 

Kárpáti Rebeka párja

Most a Story magazinnak elárulta, hogy négy évvel ezelőtt ismerkedtek meg, amikor Fecó az egyik fodrászszalonban a frizuráját készítette el, de mivel akkor párkapcsolatban élt, csak társalogtak, és bejelölték egymást az Instagramon. 

2019 szeptemberében a közösségi oldalon kezdtek el beszélgetni, amikor a fiatalember közölte, hogy inkább személyesen folytassák tovább, és elhívta a 25 éves sztárt vacsorázni. Két hét múlva a vacsi olyan jól sikerült, hogy utána még sétáltak a városban, majd egy szórakozóhelyre is betértek, mert a 29 éves férfi tudta, hogy választottja nagyon szeret táncolni. Megkérte a zenészeket, hogy játsszák el a Csókkirály című számot, aminek akkor sikere volt, hogy az első csók is elcsattant közöttük. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt követően Fecónak, majd Kárpáti Rebekának kellett elutaznia, így sokáig csak telefonon tartották a kapcsolatot. Mivel minden este rengeteget beszéltek, a fizikai távollét valójában közelebb hozta őket egymáshoz. 

- Amikor aztán újra láttuk egymást, már minden olyan volt, mintha ezer éve együtt lennénk. Elég hamar összeköltöztünk. Mindketten lakást kerestünk, és számomra egyértelmű volt, hogy nekünk már együtt kell új helyre hurcolkodnunk - mesélte a hetilapnak a jóképű fodrász. 

Amikor a 2013-as Miss Universe Hungary hazatért Baliról, Fecó a reptéren egy nagy lufival várta, amire nehezékként új, közös otthonuk lakáskulcsát kötötte. 

- Az időzítés tökéletes volt, még a karantén is jót tesz velünk, összezárva tényleg megismerhetjük egymást - véli Kárpáti Rebeka. 

Lola és jóképű párja

Lola és párja, Norbi két éve alkotnak egy párt, de a férfi már tíz évvel ezelőtt beleszeretett az énekesnőbe. Akkor írt is neki az iwiwen, de nem kapott választ a levelére. Pár évvel később hangmérnökként megkapta a sztár telefonszámát is, de Lola nem vette fel a hívásait. Nyolc évbe telt, mire egy fellépésen összehozta őket a sors.

Ezt is szeretjük