Dukai Regina eddig titkolta, hogy régóta van párja - Az Instagramon derült ki
Dukai Reginának már régóta van párja, szerelme egy civil férfi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dukai Regina óvja magánéletét, évek óta nem tudni, van-e párja, és ha igen, kicsoda. A szőke szépség most az Instagram-oldalán árulta el, hogy régóta nem szingli.

A 36 éves sztár öt évig alkotott egy párt Feczesin Róbert focistával, 2014 őszén intettek búcsút egymásnak. Ezt követően is egy futballistába szeretett bele, de 2017 februárjában ez a kapcsolat is szakítással végződött. 

Dukai Reginának régóta van párja

Dukai Regina 2019 decemberében még sejtelmes választ adott a Cosmopiltan azon kérdésére, miszerint szingli, vagy a párjával csak kerülik a nagy nyilvánosságot. 

- Sokan azt gondolják, ha valaki nem oszt meg fotókat a magánéletéről, akkor már nem is létezik, ami valahol szomorú. Attól, hogy nem posztolok róla, még nem vagyok szingli. Tanultam a múltamból, és sokkal jobban érzem magam úgy, ha a magánéletem megmarad magánéletnek - mondta a magazinnak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szép hétvégét mindenkinek!😁✌🏼

Regina Dukai (@reginadukai) által megosztott bejegyzés,

Most az egyik Instagram-posztjához kapcsolódóan kiderült, hogy régóta van párja. Erre akkor derült fény, amikor a liliomokkal díszített ágyneműjét rengetegen dicsérték, és érdeklődtek, honnan szerezte. Azt írta: "a párom édesanyjától kaptam tavaly névnapomra".

Hiába faggatták a párjáról, tartotta magát ahhoz, hogy mivel a férfi civil, nem kíván róla bővebben beszélni.

"Régóta van párom, de posztolni nem fogok róla. Egyrészt nem ismert ember, és nem is szeretne az lenni, másrészt pedig tanulva a múltamból, szeretném megőrizni a magánéletemet magánéletnek" - írta. 

Vajna Tímea párja, Zoli

Vajna Tímea és Zoli eleinte csak barátok voltak, a férfira soha nem tekintett potenciális párjelöltként, amúgy is mindig volt barátnője, és a férfi sem kezdett volna ki vele, hiszen nagyon tisztelte Andy Vajnát. A fájdalmas gyászidőszak után viszont egymásra találtak, a sármos milliárdosnak köszönheti, hogy újra van kedve élni. 

Ezt is szeretjük