Dukai Regina eddig titkolta, hogy régóta van párja - Az Instagramon derült ki

Dukai Reginának már régóta van párja, szerelme egy civil férfi.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dukai Regina óvja magánéletét, évek óta nem tudni, van-e párja, és ha igen, kicsoda. A szőke szépség most az Instagram-oldalán árulta el, hogy régóta nem szingli.

A 36 éves sztár öt évig alkotott egy párt Feczesin Róbert focistával, 2014 őszén intettek búcsút egymásnak. Ezt követően is egy futballistába szeretett bele, de 2017 februárjában ez a kapcsolat is szakítással végződött. 

Dukai Reginának régóta van párja

Dukai Regina 2019 decemberében még sejtelmes választ adott a Cosmopiltan azon kérdésére, miszerint szingli, vagy a párjával csak kerülik a nagy nyilvánosságot. 

- Sokan azt gondolják, ha valaki nem oszt meg fotókat a magánéletéről, akkor már nem is létezik, ami valahol szomorú. Attól, hogy nem posztolok róla, még nem vagyok szingli. Tanultam a múltamból, és sokkal jobban érzem magam úgy, ha a magánéletem megmarad magánéletnek - mondta a magazinnak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szép hétvégét mindenkinek!😁✌🏼

Regina Dukai (@reginadukai) által megosztott bejegyzés,

Most az egyik Instagram-posztjához kapcsolódóan kiderült, hogy régóta van párja. Erre akkor derült fény, amikor a liliomokkal díszített ágyneműjét rengetegen dicsérték, és érdeklődtek, honnan szerezte. Azt írta: "a párom édesanyjától kaptam tavaly névnapomra".

Hiába faggatták a párjáról, tartotta magát ahhoz, hogy mivel a férfi civil, nem kíván róla bővebben beszélni.

"Régóta van párom, de posztolni nem fogok róla. Egyrészt nem ismert ember, és nem is szeretne az lenni, másrészt pedig tanulva a múltamból, szeretném megőrizni a magánéletemet magánéletnek" - írta. 

Vajna Tímea párja, Zoli

Vajna Tímea és Zoli eleinte csak barátok voltak, a férfira soha nem tekintett potenciális párjelöltként, amúgy is mindig volt barátnője, és a férfi sem kezdett volna ki vele, hiszen nagyon tisztelte Andy Vajnát. A fájdalmas gyászidőszak után viszont egymásra találtak, a sármos milliárdosnak köszönheti, hogy újra van kedve élni. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük