Ő Vajna Tímea új párja - Már nem titkolja, hogy szerelmes Zoliba
Vajna Tímea már nem titkolja, mennyire szerelmes a milliárdos üzletemberbe.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajna Tímea február közepén még Magyarországon tartózkodott: posztjai alapján azt hihettük, már rég elutazott a tengerentúlra, de ez csak megtévesztés volt, hogy senki ne gondolja, ő bújik meg a Szőrmók jelmezében a TV2 február 16-án elstartolt Nicsak, ki vagyok? című jelmezes-álarcos show-műsorában. A megtévesztés nem volt tökéletes, Kajdi Csaba és Ábel Anita is arra tippelt, hogy Andy Vajna özvegyét rejti a kék szörnyecske. 

A 37 éves híresség ezt követően valóban Amerikába repült, és nem egyedül: macskája, Chanel vele tartott, és később új párja, a milliárdos üzletember, Andy Vajna egykori jó barátja, Zoli is követte. 

Vajna Tímea párja, Zoli

- Zoli nagyon tisztelte és szerette Andyt, még az ő otthonában is van Andyről kirakva kép, és néha kicsit azt érzem, hogy Andy lelke beleköltözött Zoliba, mert sokszor konkrétan ugyanúgy viselkedik, ahogy ő. Egy igazi gentleman módjára virágokat, ajándékokat küld, és úgy érzem, alakulóban van közöttünk valami. Most kimegyek Amerikába, később kijön utánam, és majd meglátjuk, mit hoz a jövő - nyilatkozta a Borsnak a TV2 műsora után. 

A férfi valóban utánautazott, és a világjárvány miatt önkéntes karanténba kerültek Los Angelesben. Március 30-án posztolta az első közös videót és képeket, amin egy netes kihívásnak tesznek eleget.

A húsvétkor posztolt közös képeiken látszik, hogy a férfi mennyire odáig van Vajna Tímeáért: óvón átöleli, és csókot nyom az arcára. 

Most már az üzletasszony sem titkolja, hogy újra szerelmes. Instagram-posztjában azt írta, eleinte barátok voltak Zolival, akire soha nem tekintett potenciális párjelöltként, amúgy is mindig volt barátnője, és a férfi sem kezdett volna ki vele, hiszen nagyon tisztelte Andy Vajnát. A fájdalmas gyászidőszak után viszont egymásra találtak, a férfinak köszönheti, hogy újra van kedve élni. 

Vajna Tímea a 2020-as Golden Globe-gálán

Vajna Tímea is megjelent a 77. Golden Globe-díj-átadón. A 37 éves híresség ezúttal nem egy világhírű divatház alkalmi ruháját öltötte magára: egy gyönyörű, merészen felsliccelt, smaragdzöld estélyiben ragyogott. A szín remekül passzol az év végén sötétbarnára festett hajához.

Ezt is szeretjük