Ő Hajdú Péter gyönyörű barátnője - A 20 évvel fiatalabb Eszterrel már össze is költöztek
Hajdú Péter három és fél év egyedüllét után költözött össze új párjával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Pétert és új barátnőjét tavaly decemberben fotózták le a teqball-világbajnokság döntőjén. Az év végét Murauban, az osztrák síparadicsomban töltötték egy baráti társasággal. A sztár idén januárban szólalt meg először szerelméről, akivel nem kívánnak bujkálni, de nem is szeretnék a magánéletüket kiteregetni. 

A Story magazinnak ugyanakkor elárulta, hogy Eszterrel a kapcsolatuk olyan komoly, hogy össze is költöztek. Hajdú így az otthonát már nemcsak a március 19-én bemutatott kölyökvizslával osztja meg, hanem Eszterrel is.

Hajdú Péter összeköltözött szerelmével, Eszterrel

2016 júliusában derült ki, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata házassága válságba került, az utóbbi el is költözött a közös otthonból gyerekeikkel. Megpróbálták helyrehozni a kapcsolatukat, 2017 januárjában azonban mindketten megerősítették, hogy házasságuk véget ért. Sarka Kata azóta boldog párkapcsolatban él, tavaly anyák napján az is kiderült, hogy új párját egy gyermekkel is megajándékozta. 

Hajdú Péter kapcsolatai az elmúlt években nem bizonyultak tartósak, egészen mostanáig. Új párjával, a húsz évvel fiatalabb Eszterrel már kilenc hónapja együtt vannak, és ő az első nő válása után, akivel összeköltözött, már pár hete együtt laknak.   

- A válásom óta volt néhány kapcsolatom, de ilyen hosszú ideig egyik sem tartott, és senkivel sem jutottam el odáig, hogy egy fedél alatt éljek vele. Bevallom, eleinte fura volt, elvégre három és fél évig egyedül éltem, Eszterrel viszont minden tökéletesen működik, és nagyon örülök, hogy így alakult - mondta Hajdú a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Eszter az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik szerkesztője. Hajdú Péter korábban azt nyilatkozta, szerinte kimondottan szerencsés helyzet, hogy párja a kamera másik oldalán dolgozik, és így a szakmájuk egy ponton összeér.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kutyaiskola kezdőknek a karanténban🙈😍🐶 #dennis

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

A tévés az édesanyjának is bemutatta már párját, aki nagyon kedveli Esztert, és a 45 éves sztár is rokonszenves volt a szerelme szüleinek. Hajdú Dávid és Noncsi is találkozott már Eszterrel, aki továbbra sem szeretne rivaldafénybe kerülni.  

- Évek óta a kamerák mögött dolgozom szerkesztőként, ennek köszönhetően rengeteg embert ismerhettem meg, többek között Petit is. Mindenben támogatom őt, de nem vágyom a nyilvánosságra, szeretném magunknak megtartani a boldogságunkat - mondta a barna szépség a Story magazinnak. 

Dér Heni jóképű párja

Dér Heni február közepén a Just Clear Fitness Wellness Award Gálán jelent meg először a nagy nyilvánosság előtt új párjával. Az énekesnő több mint kilenc hónapja alkot egy párt Bakos Gergellyel, akit 2019 tavaszán, az RTL Klub A Konyhafőnök című főzőműsorában szúrt ki magának. 

Ezt is szeretjük