Stohl András lányainak ez a véleménye Vicáról - Apjuk esküvője kapcsán szólaltak meg
Stohl András lányai hamar megszerették a színész választottját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl András négy évvel ezelőtt szeretett bele Vicába, akivel másfél évvel később összeköltözött, és akit 2018 karácsonyán eljegyzett. A színész és menyasszonya kitartanak elhatározásuk mellett, hogy még az idén összeházasodnak. 

A pár a Story magazinnak mesélt ez előkészületekről, amelyekről hónapról hónapra beszámolnak, és természetesen a hetilap az esküvőn is jelen lesz majd. 

Stohl András még idén megnősül

- Akárcsak az életünket, a ruhatárunkat is az egyszerűség jellemzi, az esküvővel kapcsolatban sem törekszünk nagy felhajtásra. Egy kellemes helyen eltöltött szép este a vágyunk, szűk családi és baráti körben - osztotta meg a hetilappal a 34 éves Vica, akinek a ruháját Edith Szogradi tervezte meg. 

A kreációról az 53 éves sztár lányainak véleményét is kikérte: Luca, Rebeka és Franciska is rábólintottak. A 11 éves Franci a legizgatottabb, Vica azt mesélte, folyamatosan a tökéletes ruhát és cipőt keresi az esküvőre. A két felnőtt lány, akik Stohl András 12 évig tartott első házasságában születtek, hamar megszerette apjuk párját, gyakran már nélküle is találkoznak, csak a csajok. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Luca azt mondta, amikor először meglátta Vicát, az volt az első gondolata, mennyivel fiatalabb, mint az apja, de a fenntartásai hamar elszálltak, amikor elkezdtek beszélgetni. Szerinte manapság amúgy sem számít, ki hány éves. A 27 éves táncművész és tévés azt nyilatkozta, Vica úgy épült be a családjukba, mint egy puzzle hiányzó darabja. 

- Jó, hogy apával a belvárosban laknak, mert így bármikor fel tudunk ugrani hozzá beszélgetni.

Immár azok körébe tartozik, akikkel megvitatjuk az életünket.

Amit eddig a szüleimmel, a párommal és a legjobb barátnőmmel osztottam meg, arról már vele is beszélgetek, a bizalmasunk lett - mesélte a színész elsőszülött gyermeke.  

A 23 éves Rebeka már első pillanatban nagyon rokonszenvesnek találta Vicát. Úgy érzi, amióta egy párt alkot az apjával, az sokkal nyugodtabb, érződik rajta a harmónia, és sokkal többet is találkoznak. 

Egy percig sem zavart, hogy 19 évvel fiatalabb, nem féltem apát emiatt.

Szerintem jobb, ha egy kapcsolatban a férfi idősebb a nőnél, és nem csodálom, hogy Vicát sem aggasztja a korkülönbség. Nem titkolom, szerelmes vagyok apába, úgyhogy csak jó dolgokat tudok róla mondani. (...) Sokan kérdezik tőlem, nem furcsa-e számomra a mi mozaikcsaládunk, de őszintén szólva örülök, hogy így alakult. Nem is tudom, mikor láttam apát ennyire boldognak… - árulta el Stohl András középső lánya. 

Stohl András középső lánya, Rebus 

Stohl András négy gyermekéből ketten még kicsik, Andriska öt-, Franciska 11 éves, az ő édesanyjuk a sztár volt párja, Ancsika. Első házasságából két felnőtt lánya van, a 27 éves Stohl Lucát az egész ország megismerte a FEM3 műsorvezetőjeként, ám a 22 éves Stohl Rebeka nem közszereplő, így sokkal ritkábban lehet látni.

Ezt is szeretjük