Dér Heni és A Konyhafőnökből ismert párja - Már nem titkolják szerelmüket
Dér Heni és párja a második randi után összeköltözött, azóta is nagyon boldogok.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni február közepén a Just Clear Fitness Wellness Award Gálán jelent meg először a nagy nyilvánosság előtt új párjával. Sugárzott a boldogságtól, és nem csak azért, mert 2014 után 2020-ban is őt választották a legfittebb énekesnőnek.

Az énekesnő több mint kilenc hónapja alkot egy párt Bakos Gergellyel, akit 2019 tavaszán, az RTL Klub A Konyhafőnök című főzőműsorában szúrt ki magának. 

A tévében szúrta ki magának a jóképű férfit

Az énekesnő megkereste a jóképű séfet a közösségi oldalon, és gratulált a szerepléséhez. Olyannyira egymásra találtak, hogy már a második randi után összeköltöztek. Idén január végén a szerelmesek két hétre Kubába utaztak, a nyaralás pedig csak megerősítette szerelmüket. 

A 33 éves sztár februárban azt mesélte a Story magazinnak, hogy Geri az első férfi az életében, akivel nem kell kompromisszumot kötnie, egyszer sem veszekedtek, és a féltékenység sincs jelen a kapcsolatukban. Sok mindenben hasonlítanak, hasonló a gondolkodásuk, és mind a ketten úgy érzik, készen állnak az esküvőre és a családalapításra is. Az énekesnő azt mondta, először érzi úgy, hogy szívesen vállalna kisbabát. 

Dér Heni és párja már nem is titkolják, mennyire boldogok, a közösségi oldalaikon is posztolnak szerelmes fotókat. 

Ezt is szeretjük