Új magyar álompár született – A csinos műsorvezető és a jóképű sportoló összejöttek
A műsorvezető Iszak Eszti és Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó egy párt alkotnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Iszak Eszti és Gyurta Dániel nem cáfolta, hogy egy párt alkotnak, miután tegnap a Bors egy olvasó riporter fotója és információi alapján megírta, hogy a két sztár összeszokott párosként vásárolt be egy óbudai hipermarketben. 

"A magánéletemet szeretném megtartani magamnak" - üzente röviden sajtóképviselőjén keresztül a csinos műsorvezető a Blikknek, amikor újságírójuk a kapcsolatról érdeklődött.

Iszak Eszti és Gyurta Dani együtt vannak

- Tényleg nagyon friss a dolog köztük, még össze sem költöztek, abszolút az első hetekben járnak, ráadásul Eszti kapcsolata még csak év elején ért véget - árulta el a napilapnak az újdonsült pár egy közeli ismerőse.

Úgy tudják, a harmincéves olimpiai bajnok úszó és a tévés tavaly ősszel ismerkedtek meg egy ökumenikus jótékonysági eseményen, de ekkor még csak munkakapcsolat volt közöttük, randizni azt követően kezdtek, miután Iszak Eszti tavaly év végén vagy idén év elején szakított párjával.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 32 éves szépség a Story magazin tavaszi különszámában beszélt először arról, miért ért véget egy év után a legutóbbi párkapcsolata.

- Zsolti nagyon jólelkű és kedves, sokat adott a személyiségfejlődésemhez. Helyreraktam a fejemben, mire van szükségem, mit szeretnék, hogyan lesz teljes az életem. Építettük egymást, mindkettőnkre jó hatással volt a másik, de mások voltunk, eltérő habitussal, sajnos nem passzoltunk - vallotta be.

Dallos Bogi bikiniben

Dúl a szerelem Dallos Bogi és Puskás Peti között. Nagyon mozgalmas év volt számukra a 2019-es, a rengeteg koncertet és az X-Faktort is ki kellett pihenniük. Nem is akármilyen helyet választottak a kikapcsolódáshoz, február elején Indonéziába repültek. A gyönyörű helyek mellett az énekes bikinis párjáról is készített pár fotót. 

Ezt is szeretjük