Ő Kerényi Miklós Máté 16 évvel fiatalabb szerelme - A gyönyörű Aishával két éve van együtt
Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha két éve alkotnak egy párt, tavaly novemberben össze is költöztek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha két éve alkotnak egy párt. A Budapesti Operettszínház szerelmesei 2019 novemberében össze is költöztek. A kapcsolatuk nem indult egyszerűen, sokszor találták magukat olyan helyzetben, amikor sokan mások már feladták volna. 

A magánéletükre árnyékot vetett, hogy a 36 éves színész egy tönkrement házasság után szeretett bele fiatal kolléganőjébe: 2017 nyarának elején költözött el Dancs Annamari színésznőtől és pár hónapos kisfiuktól. 

2017 novemberében jöttek össze

Több darabban is játszottak együtt, és egy idő után azt vették észre, minden fontos dolgot egymással osztanak meg. Mindez a színházban dolgozó kollégáknak is feltűnt, akik hamarabb összeboronálták őket, mint ahogy a valóságban összejöttek. 

- Jókat kacagtunk a pletykákon, pedig mindkettőnknek származtak belőle zavarba ejtő helyzetei. 2017 novemberében kerültünk közelebb egymáshoz, amikor a magánéleti és családi nehézségek miatt, mint amilyen a válásom is, őrült káosz volt az életem - mesélte Kerényi Miklós Máté a Story magazinnak

- Nem köztünk adódtak gondok, feszültségek, a világtól kaptuk a pofonokat azért, mert megtaláltuk egymást, de szerencsére a kollégáink és a közvetlen környezetünk mindenben mellettünk állt - mondta Kardffy Aisha a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ma már önfeledten boldogok, és a húszéves színésznőért a párja hároméves kisfia, Ádám is rajong, a karácsonyt is együtt töltötték. Amikor meglátja, a nevét kiabálva rohan felé, hogy a nyakába boruljon. 

- Ádám reggelente sokszor átjön hozzánk, és kirángatja Aishát az ágyból. Leviszi magával a kanapéra, bekapcsolja a mesét, a pléddel betakargatja magát és Aishát is. Én készítem a reggelit, Aisha viszont nem moccanhat mellőle, neki mesét kell néznie - osztotta meg a lap olvasóival a színész.

A színésznő életében egyelőre a színház áll az első helyen, egy darabig még dolgozni és tanulni szeretne a színpadon, az élete még nem tart ott, hogy gyermeket vállaljon, ugyanakkor nagyon sokáig sem akar várni, szeretne fiatalon anya lenni. 

- Egymás mellett képzeljük el a jövőt, és remélem, néhány év múlva már Ádámmal és a testvéreivel együtt telnek majd a napjaink - vallotta be Kerényi Miklós Máté.

Magyar sztárpárok, akik a nagy korkülönbség ellenére is boldogok

Keleti Andrea és tíz évvel fiatalabb férje, Kovács Zoltán a '90-es években ismerkedtek össze, a férfi a táncművész tanítványa volt. Amikor bejelentették, hogy egy párt alkotnak, sokan nem hittek a kapcsolatuk tartósságában, ám győzött a szerelem. Képes összeállításunkban olyan hazai sztárpárokat mutatunk, akiknek kapcsolatában sokáig kételkedtek, de szerelmük kiállta az idő próbáját.

Ezt is szeretjük