Varga Viktor: "nagyon sajnálom, hogy Cinthyát nem vettem feleségül"
Varga Viktor meglepő vallomást tett volt párjával kapcsolatban a Bréking című műsorban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Viktor és Cinthya Dictator viharos szerelme hat évig tartott. Az együtt töltött évek során többször is szakítottak, aztán 2018-ban az énekes azt nyilatkozta, úgy tűnik, végleg vége a szerelmüknek. 

Azóta az extravagáns fotóművészlány megtalálta a szerelmet egy másik énekes, az Anti Fitness Club egykori frontemberének oldalán: Molnár Tamással két éve alkotnak egy párt. 

Varga Viktor feleségül vette volna Cinthyát

Sokan még ma is felemlegetik, hogy Varga Viktor és Cinthya Dictator milyen szép pár voltak. Demcsák Zsuzsa is azt mondta a Life TV hétköznap délutánonként jelentkező műsorában, a Brékingben, hogy imádja Cinthyát, és szerette őket együtt. Az énekes közölte: ő is nagyon szerette a lányt, meg is kérte a kezét. 

Nagyon sajnálom, hogy nem vettem felségül. Jó lett volna, hogyha ő az első feleségem. 

A 32 éves sztár magyarázkodni kényszerült az "első" szó miatt: azért használta ezt a jelzőt, mert a szakítás óta eltel már pár év, az exe is talált másik párt. 

varga-viktor
Fotó: Life TV/Bréking

- A jósok egyébként azt mondták, hogy ikerlángkapcsolat van köztünk. Ez az egyik legerősebb szintű - tette hozzá. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Arról is beszélt a műsorban, hogy őt még soha nem csalták meg, ő viszont lépett már félre. Volt, hogy bevallotta, de amikor látta, ez mekkora fájdalmat okoz a másiknak, és milyen törést a kapcsolatukban, inkább úgy gondolta, vannak helyzetek, amikor jobb hallgatni. 

varga-viktor-fb
Fotó: Life TV/Bréking

- Én arra törekszem a párkapcsolatban, hogy maximális őszinteség legyen köztünk, és hogy úgy fogadjuk el a másikat, amilyen. Én már az elején elmondom, milyen vagyok, és mire lehet számítani. Aki ebbe belement, az belement. Az már más kérdés, hogy két-három havonta ezt újra kell tárgyalni, mert a nő elkezd női aggyal gondolkodni - mondta.

Keszthelyi Gyöngyvér új párja

Négy éve, hogy 2016. július 16-án elhunyt Somló Tamás. Özvegye, Lili lánya édesanyja végig mellette volt. Keszthelyi Gyöngyvérrel 24 évig voltak együtt, a legendás énekes halálával feldolgozhatatlan űrt hagyott maga után. A 43 éves nő ugyanakkor sokat dolgozott magán és azon, hogy tovább tudja élni az életét. Mostanra az új szerelem is rátalált. 

Ezt is szeretjük