Hajdú Péter és 20 évvel fiatalabb párja: a gyönyörű Esztert feleségül is venné
Hajdú Péter kapcsolata komoly Eszterrel, ő az első, akit bemutatott a gyerekeinek, és akivel összeköltözött a válása után.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta a Life TV és az Ozone TV vezérigazgatója, Hajdú Péternek rengeteg a munkája, pláne, hogy Összezárva Hajdú Péterrel címen saját műsort is kapott, idén nyáron nyaralni sem volt ideje. 

Amikor augusztus elején Ciprusról posztolt párjával, Eszterrel egy fotót, akkor sem vakációzott: dolgozni ment, szerelme pedig elkísérte, hogy legalább egy kis időt együtt tölthessenek a tengernél. 

Hajdú Péter feleségül is venné barátnőjét

Eszter toleráns, hisz ő is szakmabeli, tudja, a tévés munka mivel jár, ő az RTL Klub Reggeli című műsorának szerkesztője. Mivel már együtt is élnek, ha Hajdú Péter késő estig dolgozik, lefekvés előtt azért át tudják beszélni, kinek milyen napja volt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nissi Beach🌴☀️😍 @eszterlng #cyprus #nissibeach

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

- Eddig ódzkodtam az együttéléstől, most ez teljesen magától értetődő volt. Eszter az első, és remélem, az utolsó barátnőm, akit bemutattam a gyerekeimnek. Ez komoly mérföldkő volt mindannyiunk számára, és rendkívül büszke voltam a fiamra és a lányomra, mert okosan, felnőttesen kezelték a helyzetet - mesélte a 45 éves sztár a Hot! magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Válása ellenére nem vesztette el a házasság intézményébe vetett hitét, és nem zárkózik el attól, hogy újra megnősüljön. 

Most, hogy komoly kapcsolatban élek, persze felmerült bennem a házasság gondolata, de egyelőre még nem tervezünk esküvőt. 

Arról már a Blikknek beszélt, hogy nagyon örül annak, hogy húsz évvel fiatalabb párjával nemcsak a magánéletben társak, hanem a munka terén is partnerek. Eszternek nagyon jók a meglátásai, adott az észrevételeire a szeptember 18-án induló Összezárva Hajdú Péterrel című műsor kapcsán is, amelynek első vendége Demcsák Zsuzsa lesz. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Welcome on board☝🏻👏🏻💪🏻😊 @zsdemcsak @kissthepeter @lifetvhungary

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

- Egy komoly stáb foglalkozik azzal, kik legyenek a műsor vendégei, s volt, hogy valakit az ő tanácsára cseréltünk le. Nekem ő az első kontroll, sokat adok a véleményére. 

Az összhang ellenére nem terveznek közös munkát, Eszter szereti a saját munkahelyét, és nem biztos, hogy szerencsés lenne, ha Hajdú a párja főnöke lenne, mert az kapcsolatukban konfliktusokat okozhatna. 

Hajdú Péter és Sarka Kata fia

Nincs annál cukibb, mint amikor egy kisfiú édesapja miniatűr mása. Valószínűleg Hajdú Péter és Dávid is sokszor megkapják, hogy mennyire hasonlítanak. A sztárcsemete, ahogy idősödik, egyre inkább édesapja vonásait tükrözi vissza.

Ezt is szeretjük