Rogán Cecília lánybúcsúján hófehér csipkében, Sarka Kata talpig aranyban partizott

Sarka Kata az este posztolt fotókat barátnője, Rogán Cecília lánybúcsújáról.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rogán Cecília 2019 novemberében nagy meglepetést okozott, amikor bejelentette, hogy Rogán Antallal elválnak. 

A Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóosztályának közleményéből kiderült, hogy november 15-én hivatalosan is benyújtották válási szándékunkat, a közösen eltöltött 14 évüket egymás iránti tisztelettel zárják le, és a legfontosabbnak azt tartják, hogy közös gyermekeiket, két fiukat megóvják.

Rogán Cecília lánybúcsúja

A volt politikusfeleség tegnap este ugyancsak sokakat meglepett, amikor barátnője, Sarka Kata Instagram-oldalán kiderült, hogy lánybúcsút tart. 

A 33 éves sztár a #cililánybúcsú #barátok #együtt #szerelemvanalevegőben hashtagekkel posztolt fotókat, amelyeken Rogán Cecília hófehér csipkeruhát visel, Sarka Kata pedig tetőtől talpig aranyba öltözött, a bandage ruha kiemeli nádszálkarcsú alakját. 

Azt, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének exe kihez készült férjhez menni, nem tudni, Rogán Cecília a magánéletéről az utóbbi időben nem nyilatkozott, de azt nem titkolta, hogy szerelmes. Új párjával május közepén posztolt egy ölelkezős fotót az Instagram-oldalára, de a kép megosztását nem engedélyezte.   

Magyar sztárok ugyanolyan ruhában

Rogán Cecília 2018 júniusában a JOY Social Media Awardon jelent meg abban az ezüstflitteres, mélyen dekoltált ruhában, amit korábban Mádai Vivienen láttunk. A TV2 műsorvezetője a Maison Marquise kreációt 2018 áprilisában viselte, amikor a Playboy Man of the Yearen ő lett a Múzsa kategória győztese. Képes összeállításunkban olyan hazai hírességet gyűjtöttünk össze, akik ugyanolyan ruhában jelentek meg valahol.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük