Rogán Cecília lánybúcsúján hófehér csipkében, Sarka Kata talpig aranyban partizott
Sarka Kata az este posztolt fotókat barátnője, Rogán Cecília lánybúcsújáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rogán Cecília 2019 novemberében nagy meglepetést okozott, amikor bejelentette, hogy Rogán Antallal elválnak. 

A Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóosztályának közleményéből kiderült, hogy november 15-én hivatalosan is benyújtották válási szándékunkat, a közösen eltöltött 14 évüket egymás iránti tisztelettel zárják le, és a legfontosabbnak azt tartják, hogy közös gyermekeiket, két fiukat megóvják.

Rogán Cecília lánybúcsúja

A volt politikusfeleség tegnap este ugyancsak sokakat meglepett, amikor barátnője, Sarka Kata Instagram-oldalán kiderült, hogy lánybúcsút tart. 

A 33 éves sztár a #cililánybúcsú #barátok #együtt #szerelemvanalevegőben hashtagekkel posztolt fotókat, amelyeken Rogán Cecília hófehér csipkeruhát visel, Sarka Kata pedig tetőtől talpig aranyba öltözött, a bandage ruha kiemeli nádszálkarcsú alakját. 

Azt, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének exe kihez készült férjhez menni, nem tudni, Rogán Cecília a magánéletéről az utóbbi időben nem nyilatkozott, de azt nem titkolta, hogy szerelmes. Új párjával május közepén posztolt egy ölelkezős fotót az Instagram-oldalára, de a kép megosztását nem engedélyezte.   

Magyar sztárok ugyanolyan ruhában

Rogán Cecília 2018 júniusában a JOY Social Media Awardon jelent meg abban az ezüstflitteres, mélyen dekoltált ruhában, amit korábban Mádai Vivienen láttunk. A TV2 műsorvezetője a Maison Marquise kreációt 2018 áprilisában viselte, amikor a Playboy Man of the Yearen ő lett a Múzsa kategória győztese. Képes összeállításunkban olyan hazai hírességet gyűjtöttünk össze, akik ugyanolyan ruhában jelentek meg valahol.

Ezt is szeretjük