Hajdú Péter és fia egyre inkább hasonlítanak - Dávid tiszta apja

Hajdú Péter és fia a megtévesztésig hasonlítanak, Dávid még a műsorvezető huncut tekintetét is örökölte.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nincs annál cukibb, mint amikor egy kisfiú édesapja miniatűr mása. Valószínűleg Hajdú Péter és Dávid is sokszor megkapják, hogy mennyire hasonlítanak. A sztárcsemete, ahogy idősödik, egyre inkább édesapja vonásait tükrözi vissza.

Idén augusztusban tölti be a tizedik életévét, de már most kiköpött apja, arcuk, szemük és szájuk formája is szinte egy az egyben ugyanolyan. Hasonlóságukat csak tetézi, hogy a műsorvezető időről időre olyan képeket posztol az Instagramján, amin ő is gyermekként látható, ezeken pedig a megtévesztésig ugyanúgy néz ki, mint csemetéje most.

Hajdú Péter és Dávid nagyon hasonlítanak

Dávidka nemcsak külsőre ütött az apjára, a sport szeretetét is tőle örökölte. Egyre komolyabb versenyeken indul, és mindig nagyon szép eredményeket ér el. Iskolájával a 2020-as Diákolimpia Országos döntőjén, március elején el is hozták az aranyérmet.

Képes összeállításunkban további olyan apa-fia párosokat mutatunk, akik a megszólalásig hasonlítanak egymásra.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük