Ő Árpa Attila 19 évvel fiatalabb barátnője – Alexandra mellett újra hisz a szerelemben

Árpa Attilát nem érdekli, mit gondolnak a párkapcsolatáról, Alexandra mellett újra boldog.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Árpa Attila tavaly májusban mutatta meg a nagy nyilvánosságnak barátnőjét, Alexandrát. 2018-ban szerettek egymásba, össze is költöztek. 

A barna szépséggel a színész, rendező, producer Tomán Szabinával kötött házasságában született lánya, Amira is remekül kijön. 

Árpa Attila barátnője

A 48 éves sztárt az sem érdekli, hogy egyesek szerint nagy közte és szerelme között a körkülönbség, Alexandra ugyanis 19 évvel fiatalabb. 

- Mindig azt mondtam, nem leszek ötven körüli, kapuzárási pánikos férfi, aki egy piros sportautó mellett pózol egy húsz évvel fiatalabb lánnyal. Pedig éppen ez történik most. Rájöttem, hogy nem szabad mások véleményével foglalkozni. Nem akarok már úgy élni, hogy azt lessem, hogyan ítélik meg mások a párkapcsolatom. Nekünk így jó, és kész - mondta a Best magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Kapcsolatuknak már számos megpróbáltatást kellett kiállnia: Árpát drogbárónak akarták beállítani, fél évig gyakorlatilag külön éltek, amikor a színész egy román film forgatása miatt a két ország között ingázott, és a karantén is kihívások elé állította őket. 

Árpa Attila a házassága éveit boldognak és kiegyensúlyozottnak élte meg, és bár a végén voltak nehéz időszakok, feleségével barátságban váltak el. Ezt követően kicsit szabadabban élt, aztán másfél évig egy mérgező kapcsolatban szenvedett. Jelenlegi párja adta vissza a párkapcsolatba vetett hitét. 

- Alexandra előtt egy olyan nővel voltam együtt, aki pokollá tette az életem, miután szakítottam vele. Sajnos nem találok jobb szót, igazi pszichopata volt. Az ő karmai közül menekültem el, és hatalmas szerencsém van, hogy Alexandra karjaiba futottam - árulta el a hetilapnak a sármos sztár, aki a rossz párkapcsolata után értékeli az új szerelmet. 

arpa-attila
Fotó: TV2/Mokka

- Őszinte, vidám, tiszta lány, akivel a kis dolgoknak is lehet örülni. Felüdülés volt találkozni vele és megismerni. Mellette nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, mint valaha. Újra megtaláltam a harmóniát az életben, a szerelemben.

Ezt is szeretjük