Varga Iza édesanyja elképesztően fiatalos - Nem 71 évesnek tippelnénk
Varga Izabella először mutatta meg az édesanyját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Izabella az évek előrehaladtával mintha egyre szebb és nőiesebb lenne. A 46 éves színésznő odafigyel az egészséges táplálkozásra, és rendszeresen sportol, de talán a jó géneknek is köszönheti vonzó külsejét: édesanyja, Klára asszony 71 éves, de bőven letagadhatna korából.  Varga Izabella először mutatta meg az édesanyját. Klára asszonytól örökölte szépségét, aki bőven letagadhatna korából. 

A Barátok közt Nórája először mutatta meg édesanyját, a Story magazinban láthatóak az anya-lánya fotók. 

- Anyutól tanultam meg, hogy nőnek lenni jó, és hogy az önfeláldozás az egyik legszebb dolog a világon. A példáján láttam, hogy a család és a gyerekek a legfontosabbak az életben, és azt is, hogy érdemes miattuk lemondani álmokról, vágyakról, mert ez az áldozat bőven megéri - mondta a hetilapnak Varga Iza. 

Klára asszony büszke a lányára, hogy a siker és a népszerűség nem rontotta el. Ugyanolyan érző, szerető, vicces és gondoskodó, mint amilyen vajdasági gyerekként is volt. 

- Szeretem benne, hogy akármekkora tömegben vagyunk, ha Iza felnevet, tudom, hol van, mert ilyen mélyről, ilyen felszabadultan csak ő tud nevetni. Persze neki is vannak rossz napjai, olyankor magába zárkózik, gondolkodik, aztán előbb-utóbb elmondja, mi nyomja a lelkét - mesélte a 71 évesen is fiatalos asszony. 

A Barátok közt Magdi anyusa fiatal kori fotókon

Fodor Zsóka az  RTL Klub 1998 októberében indult sorozatának alapcsapatába tartozott, 2009-ben távozott a Barátok köztből. Azt csak kevesen tudják róla, hogy 1972-től a Magyar Televízió tévébemondója volt, és az sem köztudott, hogy fiatalon szépségversenyt is nyert. Képes összeállításunkban megnézheted a 77 éves színésznő fiatal kori fotóit. Elámulsz, milyen szép volt!

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük