A Barátok közt színésznője volt - Meglepődsz, Deutsch Anita mivel foglalkozik ma
Deutsch Anita felhagyott a színészettel, új területen próbálta ki magát.

cover-deutch
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Deutsch Anita 2001-ben kapta meg Szilágyi Andrea szerepét az RTL Klubon futó Barátok közben, akit 2007-ig alakított. Azóta többször is feltűnt egy-egy epizód erejéig a karaktere a Mátyás király téren, de ma már nem látható rendszeresen a képernyőn, más vizekre evezett, és új kihívásokat keresett magának.

A 45 éves színésznő az elmúlt években családanya lett. 2004-ben között házasságot a szintén a szériában szereplő Kinizsi Ottóval, akivel két szép leányzót nevelnek, a 2005-ben megszületett Emmát és a 2010-ben született Hannit. A színésznő a Barátok közt után egy darabig még színházban játszott, majd másik nagy szenvedélyére, a sportra koncentrált: az anyaság mellett spinracing edzőként több évig órákat is tartott.

deutsch-ok
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Deutsch Anita új hivatást választott 

A Barátok közt egykori sztárja már három éve a Budafoki Pincejárat nevű projekt művészeti vezetője, amit elmondása szerint rettenetesen élvez. Minden hónap első szombatján Budafokon, 14 helyszínen tartanak programokat, borkóstolókat, pincelátogatásokat, melyekhez különböző kulturális események is társulnak, ezeket ő szervezi. Legutóbb zenei tehetségkutató versenyt szervezett, ami nagy sikerrel zárult.

- A Budafoki Pincejáratnak vagyok a művészeti vezetője, és most volt nálunk egy zenei tehetségkutató verseny, immár harmadik alkalommal, és őrületesen jó volt. Annyira színvonalas volt, hogy meg kell, hogy mondjam, simán megállta volna a helyét az X-Faktorban. Egyszerre vegyítjük a kultúrát a borfogyasztással, egész napos programokat szervezünk - árulta el júniusban az RTL Klub Reggelijében.

Deutsch Anita a műsorban legutóbbi nyaralásáról is mesélt. Márciusban Indiában és Nepálban járt, ahová meglepő módon nem a családjával, hanem barátokkal és ismeretlenekkel utazott. Állítja, nagyon jó önismereti utazás volt, sok mindent személyesen tapasztalt meg, többek közt azt, milyen nomád körülmények között élni 17 napon keresztül.

- Ez egy bakancslista volt, nem kérdés, hogy valaki mért szeretne odamenni, egy nagyon jó önismereti utazás volt. A komfortzónán kívülre kerülsz, mi nem szállodákban, de hostelekben szálltunk meg, belecsöppentünk a közepébe. A barátnőmmel egy kicsike ágyon aludtunk ketten, egy párnával, takaró nélkül. Az, hogy ott patkány és csótány rohangál, természetes, vagy, amikor a halottégetéstől másfél méterre vagy. De így ismered meg igazából az egészet! - mesélte elképesztő történeteit a színésznő.

Ennyit változtak a Barátok közt alapszereplői

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak húsz év alatt az alapszereplők, akik mára már csak négyen maradtak.

Ezt is szeretjük