Varga Iza 17 éves lánya az anyja szépségét örökölte - Anna gyönyörű tinédzser
Varga Izabella nagyobbik lánya, Anna elképesztően hasonlít az édesanyjára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Izabella lányai le sem tagadhatnák az édesanyjukat, Anna és Sára is örökölték a színésznő szépségét, ugyanakkor vonásait tekintve az idősebbik, immár 17 éves lány az, akik kiköpött az anyukája fiatalkori mása. Nem is csoda, hogy, amikor a Barátok közt forgatókönyvírói a sorozat húszéves jubileuma alkalmából időutazásra invitálták a nézőket, a Varga Iza által kezdetek óta megformált Nóra fiatalkori énjét a 45 éves sztár lánya, Anna alakíthatta. 

Lendvai Anna az RTL Klub Reggeli című műsorában azt mondta, hogy, bár sokszor járt már édesanyjával a Barátok közt stúdiójában, szerepelni a sorozatban teljesen más érzés volt, mint az, amikor otthon belebújik az édesanyja ruháiba és cipőibe. 

- A történet volt a lényeg, egy kedves sztoriról van szó, és megkönnyítette a dolgát az, hogy régi ismerősökkel találkozott, mert, amikor megkaptuk a felkérést, az első és legfontosabb, legszebb, legmeghatóbb és legizgalmasabb része az volt, hogy Szőke Zoli gyerekei is szerepelnek majd a sorozatban, akikkel Anna együtt nőtt fel, mi gyakorlatilag egymás szeme láttára neveltük a gyerekeinket.

varga-iza-batch
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Zolikát a születése óta ismerem, mesét olvastam nekik, vigyáztam rájuk esténként, az én lányaimat pedig az egész Szőke család imádja. R. Kárpáti Péter fia is szerepel az időutazásos történetben, úgyhogy az egész baráti kör összes gyereke szerepel egyszerre a sorozatban. Olyan, mint egy osztálytalálkozó - mesélte a reggeli műsorban Varga Iza. 

A színésznő kisebbik lánya, Sára egyébként nem nézte jó szemmel, hogy a nővére szerepel a Barátok köztben, ő pedig nem, de azzal vigasztalta magát, hogy ő előbb volt a sorozatban, mint Anna: amikor Nóra a sorozatban Timikével volt várandós, Varga Izabella valójában is várandós volt, mégpedig Sárával. 

Ezt is szeretjük