Varga Izabella dögös bikiniben pózolt - 46 évesen szexibb, mint valaha
Varga Izabella friss bikinis fotója rajongóinak is nagyon tetszik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Izabella, a Barátok közt Nórája idén áprilisban ünnepelte 46. születésnapját. A népszerű színésznő kiváló génekkel rendelkezik, hiszen éveket letagadhatna a korából, amellett, hogy természetes szépség, az alakja is irigylésre méltó.

A sztár Instagram-oldalára egy dögös bikinis képet töltött fel, a rajongói sem tudták szó nélkül hagyni a fotót, számos pozitív kommentet kapott, többen is megjegyezték, hogy mennyire gyönyörű és szexi nő.

Korábban is posztolt magáról bikinis képeket, ezt a régebbi, Best magazin számára készült felvételt idén júliusban rakta ki, hogy motiválja magát a futásra, amire akkoriban kevesebb ideje jutott a munkája és az egyetemi teendői miatt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Büszkén újságolhatom, hogy ismét csak ötöseim vannak az egyetemen😁💯✅! És már az utolsó félév következik!!!👩🏻‍🎓🖤 De: ha az ember lánya épp az agyára gyúr, nem az alakjára, színházban játszik és sokat forgat, az idő végessége okán törvényszerűen ki kell maradnia egy csomó dolognak az életéből... Sajnos ilyen volt az utóbbi időben a sport is... Még szerencse, hogy van olyan fotó rólam, ami emlékeztet, miért is álljak neki július közepén a kihívásnak😂😂😂... Megyek is futni...🏃🏽‍♀️ #5K #4weekchallenge #megleszaz #sosemkésőelkezdeni @vivienborziphotography @bestphotos @bestmagazin #archive

𝑽𝒂𝒓𝒈𝒂 𝑰𝒛𝒂𝒃𝒆𝒍𝒍𝒂 (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés,

Varga Iza nagyon szereti a korát, és nem cserélne egy húszas éveiben járó lánnyal. Lilu idén áprilisban készített vele egy beszélgetést a Liluland YouTube-csatornára, ahol a műsorvezető arra volt kíváncsi, mivel tartja formában magát.

A színésznő elárulta, sajnos nem tud mindennap időt szakítani a testmozgásra, azt vallja, a sok teendő mellett muszáj mérlegelnie, hiszen lehetetlenség egy napba ezerféle dolgot belesűríteni. Persze azért igyekszik a sportra is időt szakítani. A szépségápolással kapcsolatban kiemelte a bőrtisztítás fontosságát, és elárulta, ha az utcára kimegy, akkor könnyedebb termékeket használ. Az étrendjéről is mesélt.

- 12 éve nem eszem cukrot, kerülöm a tésztát, lisztet és társait. Persze, ha Olaszországban nyaralunk, természetesen pizzát fogok enni - magyarázta.

Így fest Liptai Claudia bikiniben

Varga Izabellához hasonlóan Liptai Claudia is idén ünnepelte 46. születésnapját. Képes összeállításunkban megnézheted a kétgyerekes színésznő és egykori műsorvezető bikinis fotóit.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük