Mérai Kata 47 évesen vetkőzött szexi fürdőruhára - A Barátok közt sztárja vállalja önmagát
A Barátok közt Julija, Mérai Kata bikinis és fürdőruhás fotókon pózol.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mérai Katának nincs problémája azzal, ha a színpadon a szerepe megkívánja, hogy keveset takaró ruhadarabokban álljon a nézők elé, de civilben gátlásos. A határait feszegetve most mégis vállalta, hogy bikiniben és fürdőruhában mutatja meg magát egy fotózáson. 

- 47 éves vagyok, ha ezzel a fotósorozattal önbizalmat tudok adni a saját korosztályomnak, akkor már megérte. Én mindenkit arra biztatok, hogy érezze jól magát a bőrében, és ne az elvárásoknak akarjon megfelelni. Egy test minden korban lehet szép, és az mindig erőt ad, ha valaki meri vállalni önmagát - mondta a Story magazinnak, amelyben a fotók láthatók. 

Mérai Kata sokat foglalkozik a testével, mert az a munkaeszköze. 2006 óta alakítja Berényi Julit a Barátok köztben, és azt vallja, miután kiválasztották egy karakterre, kutya kötelessége, hogy formában tartsa magát. 

- Ez alól a szülés sem volt kivétel. Elvárás volt, ha nem is tudom tökéletesen ugyanazt a formát hozni, mint előtte, de a külsőm elfogadható, karakterazonos maradjon. Szeretem a szakmám, és hosszú távon szeretném is csinálni, így mindent elkövetek, hogy a legjobb formámat hozzam - mesélte a hetilapnak. 

Elfogadja a teste változásait, de tesz azért, hogy jó érzéssel nézzen tükörbe. Ehhez szerinte nem kell plasztikáztatni, mert a húszévesekkel szépészeti beavatkozások után sem tudná felvenni a versenyt, inkább arra törekszik, hogy a korának megfelelő szerepeket lássák benne a rendezők.

Az évek során azt is megtanulta, hogy az egészség fontosabb, mint a kilók száma, és azt is, hogy a divatos diéták nem mindenkinek tesznek jót. Mérai Kata a fehérjediétát követte, alig evett szénhidrátot és zsírt, egy idő után azonban azt vette észre, hogy nem fogyott egy dekát sem, ellenben hisztis, fáradt, elkezdtek fájni az ízületei. Szakemberhez fordult, és kiderült, a fehérjediéta egyáltalán nem az ő szervezetének való. 

- Olyan típus vagyok, akinek egyaránt szüksége van zsírra és szénhidrátra, a diétával a lehető legrosszabbat tettem a testemmel. Így ugyan maradt rajtam felesleg, de egy pici plusz megéri, mert én így, ezzel együtt vagyok egészséges - vallotta be. 

A Barátok közt régi szereplői napjainkban

Csapó Virág nevét 1998-ban ismerhette meg az ország, miután elvállalta a Barátok köztben Novák Éva szerepét. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a színésznő, de nemcsak róla, hanem a Barátok közt más régi szereplőiről is láthatsz friss felvételeket.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük