15 kilót fogyott a Megasztár énekese - Pár hónap alatt így megváltozott
Varga Feri betegsége miatt fogyott le 15 kilót.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Feri 15 kilót fogyott egy komoly betegség miatt. Szigorú diétába fogott, amikor három hónappal ezelőtt megtudta, hogy 2-es típusú cukorbetegségben szenved. A betegség örökölhető, a 2005-ös Megasztár legjobb férfi hangja is azt gyanítja, hogy nála is erről lehet szó, mert a családjában vannak cukorbetegek. Az énekes nyáron lesz 48 éves, és úgy érezte, közel az ötvenhez nem ártana megvizsgáltatnia magát, legalább vér- és vizeletvizsgálaton részt kellene vennie. Így derült ki, hogy 15-ös értéket mutat a vércukra, mesélte a Mokkában.  

- Megijedtem kicsit. A cukorbetegség igazából csendes gyilkos. Vakságtól kezdve trombózison át, lábelvesztéstől keringési zavarig sok problémát okozhat. Aztán nekiálltam utánaolvasni, és gyorsan rátaláltam egy csomó mindenre, amit a mai napig tudok hasznosítani. 

Varga Feri a Mokka 2018. április 26-i adásában.
Varga Feri a Mokka 2018. április 26-i adásában.
Fotó: TV2/Mokka

- Én imádok, és most is szeretek enni, de azt mondtam magamnak: van öt gyereked, ha az okoz neked örömet az életben, hogy egyél, akkor ott nagy baj van. Az örömnek más forrásnak kell lenni, így viszonylag egyszerű volt diétáznom, és leadni 15 kilót - mondta. 

Amikor Varga Feri 2017 októberében a FEM3 Café vendége volt, még jóval pocakosabban láthatták a nézők. Az énekes azt mondta, a betegségével is teljes életet él, másfél hónap után már ugyanúgy sportolt, mint korábban, a 15 kilós fogyásnak pedig külön örül, jól érzi magát a bőrében. 

Varga Feri a FEM3 Café 2017. október végi adásában.
Varga Feri a FEM3 Café 2017. október végi adásában.
Fotó: FEM3 Café

Az énekes és felesége, Balássy Betty tavaly decemberben jelentették be, hogy harmadik közös gyermeküket várják. Terveztek harmadik gyermeket, de még vártak volna vele. Az énekesnő védekezett, edzett, diétázott, és 12 kilót fogyott, mégis puffadt, így először azt hitte, valamilyen betegséggel küzd, ezért bejelentkezett a nőgyógyászhoz.

Meglepte a terhesség híre, de örült, hogy nem egészségügyi problémája adódott. Varga Ferinek az előző házasságában már született két gyermeke, Balássy Betty 2011 júliusában Róza lányuknak, 2014 januárjában Dániel fiuknak adott életet, így a harmadik közös csemetéjük ez énekes ötödik gyermeke lesz.

Ezt is szeretjük