100 kiló is volt - Molnár Anikó a szakítás után bombázóvá fogyott
Molnár Anikó évekig titkos, boldogtalan párkapcsolatban élt, aminek nemrég véget vetett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Anikó a kétezres évek elején volt már a Való Világ bombázója, majd a Nagy Ő című műsor szexi főszereplője, illetve többször a Playboy magazin címlapsztárja. Az elmúlt években viszont súlyfeleslegéről cikkeztek sokat, volt, hogy száz kilónál is többet mutatott alatta a mérleg, 2013-ban pedig plus size modellnek is felcsapott. A 42 éves sztár most látványos fogyásnak indult, ami annak is köszönhető, hogy búcsút intett testileg-lelkileg romboló hatású párkapcsolatának - mesélte a FEM3 Caféban

Molnár Anikó a műsorban azt mondta, sok nővel dolgozik együtt, és úgy tapasztalta, azok, akik valamilyen betegségben szenvednek, száz százalékban párkapcsolati problémákkal küzdenek. Amikor viszont lezárják a kapcsolatukat, ezek egyszerűen elmúlnak, a nők meggyógyulnak. 

- Nyelünk, magunkban rágódunk a problémákon, és ez előbb-utóbb testi tüneteket produkál. Nálam pontosan ezt történt. Volt egy ötéves kapcsolatom, amiről nem beszéltem, aztán két hónappal ezelőtt szakítottam. Az első egy-két év úgy, ahogy elment, de az utolsó három év együttélés részemről nagyon boldogtalan volt, menekülésként beletemetkeztem a munkába. Azt vettem észre, hogy inzulinrezisztenciám lett, és olyan szintű menstruációs problémáim lettek, hogy már nem lehet gyerekem - osztotta meg a nézőkkel. 

Miután az endokrinológus és a nőgyógyász is rossz híreket közölt vele, átgondolta az életét, és azt, hogy, ha már most ilyen súlyosan megbetegítette a testét ez a kapcsolat, megéri-e benne ragadnia, és egy még komolyabb betegség lehetőségét kockáztatnia. Akármilyen fájdalmas és nehéz döntést kellett hoznia, úgy határozott, véget vet a kapcsolatnak. Ma már azt is tisztán látja, hogy, bár a súlyát firtató kérdésekre az inzulinrezisztenciáját adta válaszként, az elmúlt években valójában bánathájat szedett fel, amit védekezésre is használt. 

- Tervezem azt, hogy jobban belemélyedek a pszichoszomatikus betegségek okaiba, fontos a sport, a fogyás is, meg az a 15 kiló, amit szeretnék leadni - árulta el a nézőknek, akik a Facebook-fotói alapján is láthatják, Molnár Anikó újra bombaformában van. Nézd meg a képeit!

Ezt is szeretjük