Tóth Vera bugyira vetkőzött - Megmutatta a fogyás utáni alakját
Tóth Vera ezért vállalta be a sokat mutató fotót.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Vera 2016 tavaszán gyomor-bypass műtéten esett át, ami után rengeteget változott: nemcsak látványosan lefogyott - több mint negyven kiló mínusznál tart -, de az öltözködése és a megjelenése is sokat változott: nőiesebb, vagányabb és felszabadultabb lett. Az énekesnő hétvégi Instagram-posztjában bugyiban mutatta meg alakját, és hosszasan írt arról, miért teszi ezt. 

"Nem kockás, nem szép, puklis is, rücskös is, felesleg is van rajta még bőven, de nekem öröm ez a has. Miért raktam ki ezt a fotót? Azokért a lányokért, fiúkért, akik nap mint nap a művi, természetességtől távol álló képeket kényszerülnek látni a világhálón, értük, akik ettől rosszat éreznek, akiknek emiatt elveszett az önbizalmuk. Én most megosztom a tökéletlenségemet, a béna, sittes pizsimben" - kezdte a bejegyzést. 

Nem kockás, nem szép, puklis is, rücskös is, felesleg is van rajta még bőven, de nekem öröm ez a has. Miért raktam ki ezt a fotót? Azokért a lányokért, fiúkért, akik nap mint nap a művi, természetességtől távol álló képeket kényszerülnek látni a világhálón, értük, akik ettől rosszat éreznek, akiknek emiatt elveszett az önbizalmuk. Én most megosztom a tökéletlenségemet, a béna, sittes pizsimben. Attól még lehetek vonzó, lehetek díva. Tulajdonképpen ezért a tökéletlenségért én sokat melóztam és melózok a mai napig. Az út, amit eddig bejártam, nagyon nehéz volt, ez a has sem így nézett ki, sokkal rosszabbul, sőt katasztrófa volt a szó szoros értelmében. Most is néha annak látom, de próbálok megbarátkozni magammal. Régen az összes védekezőrétegemet a pocakomra pakoltam. Írtó nehéz már nem oda pakolni. A fogyás egy rituálé azért a célért, hogy levetkőzzem magamról a gátlásaimat, hogy a védekezőrendszerem ne zsírtömegekben mutatkozzon meg rajtam, hanem belül, a lelkemben tudjak megerősödni. Nehéz? Igen az, minden nap rettegek a plusz kilóktól! Nagy küzdelem tartani ezt a formát úgy is, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok karcsú és lehet, hogy nem is leszek. Egy hét alatt akár három, négy kilót is ingadozik a súlyom, amit nagyon nehéz elfogadnom, de ugyanakkor jó érzés karban tartani magam, a lelkem, a testem. Jó tudni, hogy a hormonális betegségeim ellenére, még mindig én vagyok a főnök, én rendelkezem a testem fölött, hisz ezt a formát is komoly döntésekkel értem el. Azt mondják, "neked csak a műtét volt az egyetlen megoldás, milyen gyenge vagy. Nem tudtál magadtól fogyni?" Igen, nekem az egyetlen megoldás volt, de az életmentéshez kellett. Ami utána következett, keményebb volt, mint a 25 év százharminc kilós élet. A valódi érzelmek, a valódi problémák nálam is napi szintüek. Engem is bánt, hogy nem lettem gazella alkat, bántanak az "Instagram lányok" "tökéletes" posztjai, de az igazi dolgok, a valódiság szerintem nem ezekből a fotókból fog kiderülni. A való(di)ság izgalmasabb, egyedibb. Kívánom, hogy találd meg MAGAD ebben a tökéletes, gumicukor világban, sőt lépj ki belőle. ÉLJ! Azon vagyok én is. #power #gastricbypass

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Szerinte attól, hogy vállalja a tökéletlenségeit, még lehet vonzó díva, és amúgy nagyon sokat dolgozott, hogy a hasa így nézzen ki. Állítása szerint korábban katasztrófa volt, és a hasi zsírt egyfajta védekező rétegként használta. A fogyással a gátlásait is igyekszik levetkőzni. 

"Nehéz? Igen az, minden nap rettegek a plusz kilóktól! Nagy küzdelem tartani ezt a formát úgy is, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok karcsú, és lehet, hogy nem is leszek.

Egy hét alatt akár három, négy kilót is ingadozik a súlyom, amit nagyon nehéz elfogadnom,

de ugyanakkor jó érzés karban tartani magam, a lelkem, a testem" - vallotta be a 32 éves sztár.

Aki pedig úgy gondolja, a műtéttel könnyű dolga volt, azoknak Tóth Vera azt üzente, hogy a beavatkozás utáni küzdelem sokkal nehezebb volt, mint 25 évig 130 kilósan élni, de jó érzés tölti el, amikor arra gondol, hogy a hormonális betegsége ellenére is ő uralja a testét, és nagy változásokat tudott végbevinni. 

Ezt is szeretjük