Valkó Eszter megmutatta otthonát Hollandiában: ilyen szép helyen él családjával

Valkó Eszter férjével és kisfiukkal egy kétszintes, ízlésesen berendezett lakásban él Hollandiában.

Valkó Eszter otthona hollandiában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Valkó Eszter megmutatta otthonát Hollandiában. Az RTL Klub egykori műsorvezetője férje munkája miatt költözött a tulipánok országába. Peti 2018 tavaszán olyan munkalehetőséget kapott, amely Maastricht városába szólította.

Azóta már hárman élnek Hollandiában, fiuk, Simon 2019-ben született meg, és időközben Groningenbe tették át székhelyüket. Valkó Eszter 2021-ben úgy döntött, rajongóit is elkalauzolja ide: YouTube-csatornát indított, olyan tartalmakat készít az oldalára, amelyek visszaadják a holland életérzést.

Valkó Eszter otthona Hollandiában

Júniusban lakástúrát tartott: a bejárati ajtótól az emeletig megmutatta az otthonát. A kétszintes lakást az ízléses dekoráció, a napfényes terek és a családiasság jellemzi. 

A bejárati ajtón belépve egy keskeny lépcsővel találjuk szembe magunkat, ez vezet fel az előszobába, és innen nyílik a többi helyiség. A nappali berendezése magazinba illően trendi, modern, színes bútorokkal dobták fel a szobát. A terasz is nagyon hangulatos, Simon játszósarkát pedig bármelyik gyerek megirigyelné.

Képes összeállításunkban megnézheted Valkó Eszter és családja kétszintes lakását Hollandiában.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük