Vajna Timi új kapcsolata Andy Vajna egy barátjával alakul - Először mesélt a férfiról
Vajna Tímea és a milliárdos Zoltán között alakulóban van egy új kapcsolat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajna Tímea először mesélt arról, hogy alakulóban van egy új kapcsolata: a milliárdos Andy Vajna barátja volt, és a tervek szerint az özvegy után repül Amerikába.

A férfi tisztelte és szerette a néhai filmproducert, és az özvegy szerint sokszor úgy viselkedik, mint elhunyt férje. 

Vajna Tímea és Zoltán

A jóképű, fiatal milliárdos, Zoltán akkor került a figyelem középpontjába, amikor január végén elkísérte Vajna Tímeát és annak családját Andy Vajna sírjához. Az özvegy akkor azt mondta a Blikknek, a férfi nyolc évvel ezelőtt lett a producer barátja, gyakran egyedül is ellátogatott a sírhoz, ezért nem meglepő, hogy most segített neki kivinni a családját. 

A férfi gyakran utazott Andy Vajnával Amerikába, akivel arról is tárgyalt, hogy beszállna a budapesti japán éttermébe, a Nobu Budapestbe. Az utóbbi tervvel hónapokkal ezelőtt Vajna Tímeát is megkereste. 

vajna-timea2
Fotó: TV2

- Mivel jól ismeri az étteremlánc amerikai tulajdonosát, így örömmel dolgoznának vele. Befektetne, és megújítaná a helyet belülről, és átalakítaná a bárt, hogy még fiatalosabb, trendibb legyen. Jelenleg az étterem ügyeinek átvilágítása folyik, és azután Zoli eldönti, hogy megveszi-e az éttermet vagy csak valamennyi tulajdonrészt - mesélte akkor a napilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Vajna Tímea most azzal szerepel sokat az újságokban, hogy sokak meglepetésére elvállalta a szereplést a TV2 Nicsak, ki vagyok? című jelmezes-maszkos műsorában: vasárnap este kiderült, hogy őt rejti a kék Szőrmók jelmeze.

A Borsnak azt mondta, részben azért vállalta el a felkérést, mert Andy Vajna mutatta meg neki a műsort azzal, hogy szeretné behozni Magyarországra. Nem sajnálja, hogy már az első adásban kiderült a kiléte, és így kiesett, mert vissza kell mennie Amerikába, ahová később Zoltán is követi.

vajna-timea
Fotó: TV2

- Zoli nagyon tisztelte és szerette Andyt, még az ő otthonában is van Andyről kirakva kép, és néha kicsit azt érzem, hogy Andy lelke beleköltözött Zoliba, mert sokszor konkrétan ugyanúgy viselkedik, ahogy ő. Egy igazi gentleman módjára virágokat, ajándékokat küld, és úgy érzem, alakulóban van közöttünk valami. Most kimegyek Amerikába, később kijön utánam, és majd meglátjuk, mit hoz a jövő - árulta el. 

Vajna Tímea a 2020-as Golden Globe-gálán

Vajna Tímea is megjelent a 77. Golden Globe-díj-átadón. A 37 éves híresség ezúttal nem egy világhírű divatház alkalmi ruháját öltötte magára: egy gyönyörű, merészen felsliccelt, smaragdzöld estélyiben ragyogott. A szín remekül passzol az év végén sötétbarnára festett hajához.

Ezt is szeretjük