Kiderült, Vajna Tímea mivel foglalkozik Amerikában - Több munkája is lesz
Vajna Tímea több számára új területen is szeretne üzletasszonyként bizonyítani.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pontosan egy évvel ezelőtt, 2019. január 20-án hunyt el Andy Vajna. Özvegye, Vajna Tímea hazautazott Magyarországra, és a hétvégén egy száz szál fehér rózsából álló, szív alakú koszorút helyezett el a sírnál, ahol családjával gyertyát is gyújtottak. 

A Borsnak azt nyilatkozta, a férje elvesztésén a mai napig nem tette túl magát, olyan, mintha csak pár hete történt volna, de megpróbálja elfogadni és elengedni. 

Vajna Tímea munkája Amerikában

Arról már a Blikknek mesélt, hogy január végén huzamosabb időre utazik Los Angelesbe, ahol számtalan tennivaló vár rá, így például egy állandó otthont is szeretne keresni. 

- Egyelőre maradok a bérelt kis apartmanomban, és keresgélek tovább. Olyan házat keresek, amelyben a családom is gond nélkül elfér, ha eljönnek Los Angelesbe meglátogatni, ilyet ugyanis mostanáig nem talált - mondta. 

A 37 éves híresség arról is beszélt a napilapnak, hogy mihez szeretne kezdeni a jövőben a tengerentúlon. Andy Vajna filmes örökségét kívánja ápolni, és befejezné azokat az álmait, amire a producernek már nem volt ideje. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Vajna Tímea több területen továbbra is üzletasszonyként kíván tevékenykedni, beszállna a film- és ingatlanbizniszbe. Amerikában emellett nemcsak fánkozót nyitna, hanem menhelyet is. 

Szeretném felépíteni a filmipari karrieremet.

Forgatókönyveket olvasgatok, befejezem Andy elkezdett munkáit, de más nagy terveim is vannak: tehetséges fiatal filmeseket támogatnék, állatmenhelyet nyitnék, illetve beteg gyerekeken segítenék. A karitatív tevékenységem erősítése mellett továbbra is üzleti befektetésekkel kívánok foglalkozni. Távlati célom, hogy ingatlanokat vásároljak és adjak el Európában, illetve Amerikában - mesélte a Star magazinnak még decemberben. 

Vajna Tímea a Golden Globe-gálán

Vajna Tímea is megjelent 77. Golden Globe-díj-átadón. Ezúttal nem egy világhírű divatház alkalmi ruháját öltötte magára. Férje halála miatt a tavalyi Golden Globe-gálát természetesen kihagyta, de az előző években Andy Vajnával rendszeres vendégei voltak a díjátadónak. Akkor is gyönyörű estélyi ruhákban láthattuk - nézd meg ezeket is! 

Ezt is szeretjük