Vajna Tímea könnyes vallomása a Mokkában: "Senkinek nem kívánom, amit velem csináltak"
Vajna Tímea a Mokkában vallott arról, miért nem tud bízni senkiben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aukcióra bocsátják Andy Vajna filmes és személyes tárgyait, a befolyt összeg egy részét az Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központnak ajánlják fel. A producer özvegye, Vajna Tímea a TV2 reggeli műsorában könnyeivel küszködve mesélt arról, hogy még nincs túl férje halálán, és senkinek nem kívánja azt, ahogy vele a színfalak mögött bántak. 

Az aukció december 7-én lesz, és kétszáznál is több filmes relikviára és személyes tárgyra, valamint exkluzív forgatási fotókra is lehet majd licitálni. Lesz közöttük Munkácsy-festmény, Andy Vajna autója, a Rambo-kések. A Nagyházi Galériában meg is tekinthetők az aukció után tíz napig. 

- Igazából az Andy súgott, tudtam, hogy ő miket szeret. Nagyon nehéz megválni mindettől, de jó helyre fog kerülni. El kell kezdenem nekem is az új életem, és szeretném, ha Andynek a szellemi hagyatéka megmaradna – mondta Vajna Tímea elcsukló hangon a Mokkában

vajna-timea
Fotó: TV2/Mokka

Könnyeit törölgetve arról is mesélt, hogy a szülein, nagyszülein, a barátain és a macskáin kívül nincs más, aki mellette áll, és támogatja a gyász időszakában.

- Nem akarom sajnáltatni magam, de senki se tudja azt, ami a színfalak mögött megy, és

senkinek nem kívánom azt, amit velem csináltak.

Nem az átlagemberekről van szó, nem is a bulvárról van szó, hanem közel álló barátaimról… az egész bizniszdolog, meg hogy Andy hogy végrendelkezett, hogy nem. A lelki nyomás az, ami leginkább megvisel. Úgy érzem, hogy beleragadtam a gyászba, és nincs, ami picit túllendít rajta. Hogyha kimegyek Amerikába, akkor biztos jobb lesz. Most pénteken megyek ki. Csak mégis, annyira magányosnak érzem magam, és nem tudok senkihez sem segítségért fordulni, mert úgy érzem, hogy mindenki csak valamit akar – vallotta be Andy Vajna özvegye.

vajna-timea2
Fotó: TV2/Mokka

- Érdekből keresik a társaságodat? Erre gondolsz? – kérdezett rá a Mokka műsorvezetője, Mádai Vivien.

- Igen. Az a legrosszabb, hogy

nem tudok bízni senkiben, és nem tudok támaszkodni senkire, akiben megbízhatok.

Szakmailag, és emberileg se – árulta el a nézőknek a 37 éves híresség.

Vajna Tímea régen és most

Vajna Tímea rengeteget változott az elmúlt közel tíz év alatt. Nemcsak a neve lett más - a házassága előtt még Palácsiknak hívták -, de az öltözködési stílusa, a frizurája is sokat finomodott, emellett profiktól leste el a mesteri sminkelés alapjait.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük