Vajna Timi húga nem köntörfalazott - Így viselkedik nővére Andy Vajna halála óta

Palácsik Lilla nyolc hónap után először szólalt meg gyászoló nővéréről, Vajna Tímeáról.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla és a férje, Tamás őszintén nyilatkoztak arról, az Andy Vajna január 20-i halála utáni nyolc hónapot hogyan élte meg az özvegye, mennyire változott meg.  A fiatal lány azt mondta, a producer halála után a nővére elhidegült tőlük, már nem volt olyan szoros a viszonyuk, mintha a filmes szakemberrel együtt Timit is kicsit elveszítették volna. 

A tragédia után Palácsik Lilla és a férje mindennap meglátogatta Vajna Tímeát, ha kellett, hajnali négyig vigasztalták, de aztán azt vették észre, egyre kevesebbet beszélgetnek és találkoznak, az özvegy később már azt sem akarta, hogy vele legyenek - mesélték a Best magazinnak adott exkluzív interjúban. 

Andy halála óta próbáltunk Timinek segíteni a tanácsainkkal, de nála ez úgy csapódott le, hogy beleszólunk az életébe.

Bántott, hogy ezt gondolta, hogy hagyta magát befolyásolni, ezért előfordult, hogy hetekig nem találkoztunk, pedig csak pár utcányira lakunk egymástól. Sokszor nem is tudtam eldönteni, hogy viselkedjek vele. Csalódott voltam, de sajnáltam is persze, hiszen nekem ő az egyetlen testvérem - mondta Vajna Timi 12 évvel fiatalabb húga. 

Palácsik Lilla úgy véli, a nővérének nincsenek valódi barátai, nincs olyan ember mellette, mint Andy Vajna, akiben feltétel nélkül megbízhatott, az állítólagos barátok pedig szerinte ellenségnek állítják be őt és a családját, azzal beszélik tele a fejét, hogy csak érdekből közelednek felé, akarnak tőle valamit. 

- Erről szó sincs, korábban sem fogadtunk el tőle semmit. Én csak a nővérem szeretetére vágyom!

Sajnos Timi természetéből fakadóan mindig arra hallgat, aki épp vele van, könnyen befolyásolható.

Miután megismerkedett Andyvel, és megváltozott az élete, sokan közeledtek felé érdekből. Bennem a testvéreként viszont csak önzetlen szeretet van, soha semmit nem akartam tőle, bár tudom, hogy ha kérném, azonnal segítene - mesélte. 

A fotósként dolgozó lány a közös ismerősöktől azt hallotta, Vajna Tímea sokszor kedvtelen, depressziós, rosszul érzi magát, de amikor legutóbb egy este meglátogatták Tamással, jobb kedve volt, a tragédia óta először látta nyugodtnak. Palácsik Lilla azt nyilatkozta, a nehéz nyolc hónap után újra és újra nyitni fognak a nővére felé, hogy lássa, szeretik, nem hagyják cserben, és ne érezze úgy, hogy egyedül maradt, a húga az ellensége.

Vajna Tímea egykor és most

Vajna Tímea rengeteget változott az elmúlt közel tíz év alatt. Nemcsak a neve lett más - a házassága előtt még Palácsiknak hívták -, de az öltözködési stílusa, a frizurája is sokat finomodott, emellett profiktól leste el a mesteri sminkelés alapjait.

Ezt is szeretjük