Vajna Tímea először beszélt házasságáról ilyen nyíltan - Zavarba ejtő kérdésre is válaszolt
Vajna Tímea Andy Vajnával kötött házassága részleteibe is beavatta a nézőket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Andy Vajna januári halála után szinte napra pontosan fél évvel adott interjút özvegye, Vajna Tímea. Gönczi Gábort és a Tények Extra stábját körbevezette a Rózsadombon álló Gattyán-villában, ami az elmúlt években a producerrel közös otthonuk volt, és ahol a filmes örökre lehunyta a szemét. 

Vajna Tímea nemcsak arról beszélt, hogyan élte meg az elmúlt fél évet, hanem arról is, milyen volt a megismerkedésük, hogyan lett a találkozásból szerelem, és arról is, milyen volt a házaséletük. 

- Nem biztos, hogy lesz még egy férfi, aki ennyire szeret. Az a baj, hogy mindenki azt hiszi, ez egy ilyen kirakatházasság volt, de annyira tiszta érzelmek voltak, és tisztességesen temettem el - kezdte a Tények Pluszban az exkluzív interjút

vajna-timea2
Fotó: TV2/Tények Extra

Gönczi Gábor ezt követően fotók kíséretében felvezette a kilenc és fél szerelemben eltöltött év történetét: hogyan lett az akkor 27 éves, miskolci lány és a nála majdnem negyven évvel idősebb, világhírű filmproducer véletlen találkozásából romantikus, római vakáció, lánykérés, majd álomesküvő Antonio Banderas villájában. 

Vajna Tímea hostessekkel érkezett Andy Vajna belvárosi éttermébe, amikor pedig a producer meglátta a fiatal lányt, azt mondta neki: "Úristen, neked milyen gyönyörű szemeid vannak!" Vajna Tímea zavarában azt sem tudta, hellóval vagy Jó napot kívánok!-kal köszönjön a híres férfinak. Az első találkozást aztán egyre több másik követte, és mindkettejüknek fontos lett a másik társasága. 

- Minden együtt töltött idő nagyon jól sikerült, jó volt vele, és mindig megnyugtató volt. Andy, úgymond, a párom is volt, de egyrészt az édesapa szerepet is betöltötte, támogató volt, és mindig nyugodt volt. Olyan biztonságot adott, hogy soha nem kellett félnem semmitől - mesélte Vajna Timi, akinek a kezét a filmes szakember egy jól sikerült római vakáció után kérte meg.

Én háromszor visszaadtam neki A gyűrűt. Háromszor!

Hogy Andy, nem vagyok biztos ebben a dologban. De ő nagyon ragaszkodott hozzá - osztotta meg a Tények Extra nézőivel.  

Vajna Tímea arról is beszélt, hogy szülei rábízták a döntést, hozzámegy-e a nála jóval idősebb férfihoz. Nekik csak az volt fontos, hogy a lányuk mellett egy olyan férfi legyen, aki nem bántja. 

- Találkoztak többször is, nagyon szerették, de főleg a nagymamák. A két nagymamám szerelmes volt Andybe. Ők állandóan puszilgatták, simogatták. A két nagyi beszélt rá igazából az esküvőre. 

vajna-timea
Fotó: TV2/Tények Extra

Gönczi Gábor a házaséletük zavarba ejtő részleteire is rákérdezett. Feltette a kérdést Vajna Tímeának, hogy volt-e férfi-nő kapcsolat közöttük Andy Vajnával, az özvegy pedig igennel válaszolt, majd arról beszélt, gyereket is terveztek. 

- Ez valós dolog volt, és annyira komoly volt, hogy februárban akartuk beültetni a gyereket. Ő nagyon szeretett volna az esküvő után rögtön belevágni, de magamon még nem éreztem, hogy kész vagyok rá. Még szerettem volna üzleteket csinálni, felépíteni magamat, utazni. És azért egy gyerek 24 órás felügyelet - vallotta be a 36 éves híresség. 

A tervek szerint idén februárban első, saját házuk építésébe is belefogtak volna, ahova megérkezhetett volna a trónörökös, de a sors közbeszólt. 

Vajna Tímea egykor és most

Vajna Tímea rengeteget változott az elmúlt közel tíz év alatt. Nemcsak a neve lett más - a házassága előtt még Palácsiknak hívták -, de az öltözködési stílusa, a frizurája is sokat finomodott, emellett profiktól leste el a mesteri sminkelés alapjait.

Ezt is szeretjük