Vajna Timi luxusnyaralóhelyről posztol szexi fotókat - Így magyarázkodott emiatt
Vajna Tímea ezért nyaral a luxusüdülőhelyen, Míkonosz szigetén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajna Tímea az elmúlt napokban a görög luxusnyaralóhelyről, Mykonos, vagy magyarosan  Míkonosz szigetéről posztolt pár szexi bikinis és fürdőruhás képet. Az éjszakai élete és mesés tengerpartja miatt híres turistacélpont az elmúlt években a gazdagok és szépek kedvelt nyaralóhelyévé lépett elő, Leonardo DiCapriótól a Victoria’s Secret modelljein át a Kardashian klánig számtalan híresség és gazdag ember megfordult a luxusszállodák egyikében, vagy kötött ki luxusjachtjával. 

Tavaly nyáron a 444 írt arról, hogy ugyan még vannak élhető, nyugodtabb részei Míkonosznak, a szigeten annyira elszaladtak az árak, elszaporodtak a luxusszállók és -éttermek, hogy egy átlagturista számára már megfizethetetlenné vált. 

Miután Vajna Tímea a görög luxusnyaralóhelyről posztolt fotókat, sokan támadták, ezért úgy érezte, Instagram-oldalán magyarázatot kell adnia, miért Míkonoszon nyaral. 

"Sok bántó üzenetet kaptam a legutóbbi posztomra. Hogy mi is az igazság? Azért posztolok a görög hotelből, mivel szuper kedvezményt kapok, mivel sok követőm van Instagramon (amúgy meg nem tudnám kifizetni), és sajnos csak ezekkel a fürdőruhás képekkel érem el a legtöbb like-ot. Azt, hogy mit érzek belül és mennyire hiányzik a férjem, azt csak én érzem… Mindig a szívemben lesz és nincs olyan nap és pillanat, hogy ne gondolnék rá" – írta az Insta-sztorijában.

Vajna Tímea régen és most

Vajna Tímea rengeteget változott az elmúlt közel tíz év alatt. Nemcsak a neve lett más - a házassága előtt még Palácsiknak hívták -, de az öltözködési stílusa, a frizurája is sokat finomodott, emellett profiktól leste el a mesteri sminkelés alapjait.

Ezt is szeretjük