A 67 éves Udvaros Dorottya fürdőruhában a címlapon: gyönyörű fotók készültek a színésznőről
Udvaros Dorottya szerint fontosabb a természetesség, mint a sok kozmetikum, és nem korfüggő, hogy egy nő vonzó tud-e lenni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Udvaros Dorottya az elmúlt másfél évben lelassíthatott, több időt szánhatott magára, a családjára és olyan dolgokra, amelyek fontosak számára: ilyen a környezetvédelem is. Részt vett például egy, a vizes élőhelyek védelmét célzó természetvédelmi kezdeményezésben is. 

Sok időt töltött a természetben, bejárta a Börzsönyt és a Pilist. Szerinte a legtöbb energiát a napfényből, a vízből, az erdő megnyugtató hangjaiból meríthetjük. 

Udvaros Dorottya fürdőruhában

A Best magazinnak azt mondta, ezek rejtik a valódi szépség titkát is, vissza kellene kanyarodnunk a természetes módszerekhez ahelyett, hogy a szépségipar vásárlásra ösztönzése alapján döntünk. Szerinte egy nő nem attól lesz szép, mennyit költ kozmetikumokra, fontosabb a természetesség és a harmónia, továbbá nem korfüggő, egy nő vonzó tud-e lenni. 

- Van egy ismerősöm, aki már túl van a hetvenen, és fantasztikusan néz ki, árad a lényéből a harmónia, az életszeretet. Saját magának készít rózsavizet, természetes olajokat, arcápolót. Nem szoláriumba jár, hanem hagyja, hogy az arcát simogassa a nap - mesélte a hetilapnak, amely fürdőruhás fotósorozatot készített az augusztus elején 67. születésnapját ünneplő sztárról.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Csodálja azokat a nőket, akik mindent bevetnek, hogy tökéletesen nézzenek ki, de ez számára nem vonzó. Szerinte nem az aktuális szépségideálhoz és trendekhez kell alkalmazkodnunk, hanem a saját személyiségünket kell megtalálnunk, az önelfogadás pedig kívülről is látszani fog. 

Udvaros Dorottya az utoljára 2019-ben megrendezett Story-gálán.
Udvaros Dorottya az utoljára 2019-ben megrendezett Story-gálán.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Ez nem azt jelenti, hogy egy nő engedje el magát. Dajka Margitot mindig csodáltam. Emlékszem, utolsó televíziós szerepében, A nagymamában finom, áttetsző sálat, kalapot, csipkekesztyűt viselt, hogy a korával járó hibákat elfedje, és az összkép minél szebb legyen. Gyönyörű volt, pedig semmilyen mesterséges dolgot nem használt.  

Bánfalvy Ági plasztika nélkül is gyönyörű

Míg a tengerentúlon sok korabeli színésznő és néhány hazai sztár is szépészeti beavatkozáson esett át, Bánfalvy Ági nemet mondott a plasztikára, aminek több oka is van. 

Ezt is szeretjük