Pataki Ági 69 évesen új külsővel hódít - Képeken a 80-as évek manökenjei egykor és ma
Képeken mutatjuk, hogy festenek a '80-as évek népszerű modelljei.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataki Ági az egyik leghíresebb Fabulon-lányként vonult be a hazai divattörténelembe, ő volt a Kőbányai Gyógyszergyár termékének egyik reklámarca a ’70-es években. Ezután olyan világhírű márkák foglalkoztatták, mint a L’Oreál, a Philip Morris vagy a Pepsi.

A ’80-as években a modellkedés mellett üzletasszonyként dolgozott, majd a filmgyártás világa felé fordult. Férjével, a filmproducer Kovács Gáborral olyan magyar alkotások sikeréhez járult hozzá, mint az Üvegtigris-trilógia, a Fehér tenyér, a Bibliothèque Pascal vagy az Egy nap.

Pataki Ági új külseje

Bár továbbra is a filmes munkái állnak első helyen, olykor a szépségiparban is tevékenykedik. Reklámfilmekben szerepel, valamint 2019-ben ismét egy kozmetikai márka, a Helia-D ránctalanító termékcsaládjának arca lett. Egy percig sem meglepő, hogy őt találták a legmegfelelőbbnek a feladatra, szinte el sem lehet hinni róla, hogy mennyi idős.

Nemcsak igazi stíluskirálynőnek lehet nevezni, de a bevállalós szó is illik rá, 69 évesen döntött úgy, hogy teljesen megváltoztatja külsejét: hosszú haját rövid, pixie fazonúra vágatta, és egy forgatás kedvéért fehérre festette, majd őszre növesztette le.

Képes összeállításunkban megnézheted Pataki Ági új megjelenését, valamint azt is megmutatjuk, mennyit változtak a '80-as évek híres magyar modelljei.

Ezt is szeretjük