Bánfalvy Ági nemet mondott a plasztikára: a 67 éves színésznő csodásan néz ki
Bánfalvy Ági elárulta, miért nem szeretne fiatalabb lenni, és miért nem plasztikáztatott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bánfalvy Ágit az 1978-ban bemutatott Abigél című sorozat Torma Piroskájaként zárta szívébe az ország. Szerepelt Szabó István 1981-es Mephistójában, ezt követően Párizsban Jean-Luc Godard Passion című filmjében kapott szerepet, minek köszönhetően Amerikába költözött, és a tengerentúlon is építette karrierjét. 

1992-ben jött vissza Magyarországra, ahol olyan filmekben forgathatott, mint a 6:3, az Amerikai rapszódia, A miskolci boniésklájd, az Állítsátok meg Terézanyut!, az Argo 2 vagy a Budapest Noir.

Bánfalvy Ági nem plasztikáztat

Bár sok szép emlék köti a felsorolt filmekhez, nem szeretne újra fiatal lenni, a korával is elégedett. Míg a tengerentúlon sok korabeli színésznő és néhány hazai sztár is szépészeti beavatkozáson esett át, Bánfalvy Ági nemet mondott a plasztikára, aminek több oka is van. 

- Én egy betoji vagyok. Annak idején azért nem vetettem ki a mandulám, mert ezerből egynek van valami problémája. Ha én vagyok az, sose leszek színész, inkább elkínlódtam vele minden évben - vallotta be a Mokkában.  

banfalvy-agi
Fotó: TV2/Mokka

- Nem a fiatalokat akarom bántani azzal, hogy azt mondom, nem szeretnék újra fiatal lenni, hanem visszagondolva, borzasztó sok mindennel kell szembenézni egy fiatalnak. Nekem nagy szerencsém volt, nagyon szerettek a nagy, idős színészek, mindig mondtak jókat, hallgattam is rájuk, mégis, az ember magányos, mindenen egyedül kell átmenjen - osztotta meg a Bánfalvy Stúdió 67 éves igazgatónője. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Oda nem mehetek vissza, amikor kicsi volt a gyerekem, azt imádtam, annál csodálatosabb egy anyának nincs. De mindenem megvan munkában, iskolában. Szerintem ez is kell ahhoz, hogy valaki jól viszonyuljon a korához, hogy elégedett legyen. Én sok mindenbe beleugrottam, amikor ezekre visszagondolok, el se hiszem néha. Fogtam magam, és csak úgy elkezdtem. 

A színésznő szkeptikus, amikor egy modell azt mondja, ő ehet csokit, pörköltet, miközben a statisztikák szerint az emberek 98 százaléka hízásra hajlamos. Neki is vigyáznia kell az alakjára, de mindezt nem kínlódással teszi. 

Amikor az öltöztető mondja, hogy Ági, ez a ruha kicsit szűk… Oda kell figyelni, ez egy ilyen szakma!

- vallotta be. 

banfalvy-agi2
Fotó: TV2/Mokka

- Egy barátom nekem azt mondta, hogy neked olyan jó, Ági, mert látod anyukád, milyen szép, milyen rettentő méltósággal viselte az időskorát. Imádta a fiatalokat, rengeteget olvasott, érdekelte minden, nagyon jól nézett ki, mindig adott magára. Az ember legyen motivált, szerintem ez a legfontosabb. 

Az Abigél sztárjai egykor és ma

Az 1978-ban bemutatott négyrészes sorozat óriási sikert aratott az országban, azóta is sokszor ismétlik.  Az egyik legnépszerűbb karaktert Piros Ildikó formálta meg, ő játszotta a gyönyörű Zsuzsanna nővért. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek az Abigél még életben lévő szereplői napjainkban. 

Ezt is szeretjük