"Rendesen szexi vagy!"A ma 68 éves Csongrádi Kata színésznőn ámult a Reggeli műsorvezetője
Csongrádi Kata szülinapi ajándéknak tartja, hogy új klipjét egyre többen szeretik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csongrádi Kata színésznő, énekesnő ma ünnepli a 68. születésnapját. Közel a hetvenhez is aktív, a Reggeli mai adásában új klipje kapcsán szerepelt, és a műsorvezetők, Peller Anna és Mariann fel is köszöntötték. 

Irigylésre méltó energiákkal bíró hölgyként konferálták fel, majd miután belepillantottak a Hogyha szeretsz című klipbe, azt is megjegyezték, a szőke sztár milyen bombasztikusan néz ki. 

Csongrádi Kata születésnapja

- Azt a mindenit! - kereste a szavakat Peller Anna. 

- Rendesen szexi vagy! - dicsérte Peller Mariann. 

csongradi-kata
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A videóklip pár napja látott napvilágot, és születésnapi ajándéknak tartja, hogy mostanra több ezren látták. Az RTL Klub reggeli műsorában azt is elárulta, hogy több születésnapját is számon tartja, mert többször is újjászületett. 

csongradi-kata-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Amikor rám esett a hangfal a Városmajori Színpadon, életben maradtam. Aztán amikor volt egy nagyon súlyos műtétem, életben maradtam, a mai pedig az igazi szülinapom, amikor anyukám köszöntött ezen a világon.

A cikk az ajánló után folytatódik

Csongrádi Kata hosszan tartó betegség után 2015 januárjában veszítette el férjét, S. Nagy Istvánt, a legendás dalszerzőt. 

- Ő azt mondta, hogy ne sirass, hanem énekelj engem. Gyerekkorom óta írok dalokat, az egyik dalom, a Naphimnusz úgy terjedt el, mint József Attila legszebb verse, sokáig azt hitték, ő írta. Ez önbizalmat adott, és az S is tanítgatott, csiszolta az írói képességemet. A karantén alatt, amikor fizikailag be voltunk zárva, de a lelkünk repülhetett, újra elkezdtem dalokat írni, zenét és szöveget is. Szász M. Attila hangszereli ezeket 21. századi stílusúra. Jók a visszhangok, úgy döntöttünk, hogy lesz egy szerzői lemezem. 

A '80-as évek manökenjei így festenek most

Pataki Ági az egyik leghíresebb Fabulon-lányként vonult be a hazai divattörténelembe, ő volt a Kőbányai Gyógyszergyár termékének egyik reklámarca a ’70-es években. Ezután olyan világhírű márkák foglalkoztatták, mint a L’Oreál, a Philip Morris vagy a Pepsi. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a '80-as évek híres magyar modelljei. Akkor és most fotókon Pataki Ági, Liener Márta vagy Sütő Enikő.

Ezt is szeretjük