Endrei Judit smink nélkül: a 68 éves bemondónő így néz ki kora reggel
Endrei Judit úgy döntött, megmutatja, hogyan néz kis reggel, természetes valójában.

endrei-judit-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Endrei Judit több mint két évtizedig a Magyar Televízió egyik legnépszerűbb arca volt. 1976-ban lett a Magyar Televízió bemondónője, emellett olyan műsorok szerkesztő-műsorvezetője volt, mint a Homokóra, az Ablak, a Hétvége, a Leporello, a Paraván, a Napközi, a Tízórai, a Gólyahír vagy a Kincsestár.

1998-ban önként hagyta ott a Magyar Televíziót, mert már nem kapott testhezálló feladatokat. 

Endrei Judit smink nélkül

Május elején ünnepelte a 68. születésnapját, és ma is sugárzó, természetes szépség, ahogy a hetvenes években a tévé képernyőjén először találkoztunk vele. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a ma reggel posztolt, smink nélküli fotója: mostanában több olyan fotót is posztolt, amik egy újságcikkhez készültek, így a megjelenéséért stylist és sminkes, fodrász is felelt, de most úgy döntött, megmutatja, hogyan néz ki, a profik keze nyoma nélkül.

A kommentelők azonnal elhalmozták bókjaikkal: azt írták, a szépség belülről fakad, kisugárzás nélkül mit sem ér, ő smink nélkül is szép.

"Ismered Charlie dalát? "Aki szép, az reggel is szép..."

"Nagyon csinos vagy, természetes szép, pozitív kisugárzással, ami nagyon fontos."

"Nagyon jó fotó, jól nézel ki, igazi természetes és a kisugárzás, tele van szeretettel."

"Smink nélkül is gyönyörű szép vagy, Juditka, mivel ez belülről jön."

A cikk az ajánló után folytatódik

Egykori kolléganője, Kertész Zsuzsa azt mesélte a Best magazinnak, amikor megismerkedtek, Endrei Judit lenyűgözte őt a szépségével.

Endrei Judit tévébemondó 1983-ban.
Endrei Judit tévébemondó 1983-ban.
Fotó: Fortepan/Szalay Béla

- Amikor megismertem Juditot, az volt az első gondolatom, ő a szegedi spanyol szépség. Szegedi lány. Sötét, selymes, hátrafogott, lesimított hajjal, szénfekete, ragyogó szempárral, szexis kisugárzással maga volt számomra a tüzes, spanyol señorita.

Endrei Judit a magazin fotózásáról is megosztott egy képet. Elárulta. „bemondóként mindenki abban a ruhában jelent meg a képernyőn, amiben szeretett volna, amije volt, vagy éppen amit kölcsön kapott egy butikból – mint én is. Csak a 80-as évek végén, a 90-es évek elején kezdtek „öltöztetni” minket”. A stylisttal, aki a Best fotózására öltöztette, korábban már dolgozott együtt, amikor vendégként szerepelt egy tévéműsorban. Akkor a szakember csupa olyan ruhát vitt, ami Endrei Judit szerint nem illett a stílusához. Végül mégis belebújt egyikbe a másik után.

„Elfogadtam, hogy érti a szakmáját, nem akar nekem rosszat, így felvettem olyan ruhákat is, amiket korábban biztosan nem öltöttem volna magamra, de el kellett ismernem, jól álltak, csinosak voltak, sőt, volt, amiket meg is vásároltam, és ezek azóta is a ruhatáram részei.”

A mostani fotózáson is az volt az első gondolata, hogy ő bizony ezeket a ruhákat nem veszi fel. Aztán mégis belement, még tüllszoknyát is húzott.

Esztergályos Cecília smink nélkül

A színésznő a színpadon és a kamera előtt mindig talpig sminkben volt látható, de arcbőrét mindig gondosan ápolta. Akkor sem esik kétségbe, ha nem jut el a kozmetikába vagy a fodrászhoz. A Facebook-oldalára kiposztolt smink nélküli képét, ahol hajcsavarókkal a fején látható, elhalmozták bókokkal.

Cover-fotó: MTI/Hámor Szabolcs

Ezt is szeretjük