Tóth Vera 3 éve rajong a párjáért: Zolival ilyen a kapcsolatuk
Tóth Vera és Pauli Zoltán három évvel ezelőtt, karácsony másnapján találkoztak először.

tóth-vera-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Vera 2003-ban a Megasztárban robbant be a köztudatba, és azóta is hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője. Bár az elmúlt 18 évben a rivaldafény állandósult az életében, van, ami változott: három évvel ezelőtt rátalált a szerelem.

2018 karácsonyának másnapján hozta össze az élet Pauli Zoltán séffel. A férfi több mint húsz éve él Palkonyán, ahol saját fogadóját és lakáséttermét üzemelteti. Immár az énekesnő is besegít, felszolgál, és énekel a vendégeknek.

Tóth Vera és párja, Zoli kapcsolata

Kétlaki életet élnek. A budapesti nyüzsgést minden hét második felében a vidéki, lassú mindennapokra cserélik. Azt mondják, megtalálták a tökéletes egyensúlyt így. 

tóth-vera-p
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Egy olyan páros vagyunk, akiket egymásnak teremtett az ég. Nagyon tudjuk tolerálni a másik szakmáját, és azzal, ahogyan hozzáállunk a másik életéhez, ki tudjuk egészíteni egymást, magánéletileg és szakmailag is. Ezért jó kapcsolat a miénk, élünk, és élni hagyunk alapon működünk - mesélte a 36 éves sztár a Fókuszban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Zoli elárulta, kedvese lelke és szeretetteljessége vette le a lábáról. Úgy érzi, senki nem szerette őt annyira korábban, mint Tóth Vera.

- Nagyon régóta hiszek abban, hogy amit az ember igazán szeretne, azt be tudja vonzani. Nem szabad rágörcsölni, be kell hívni, és bejön - magyarázta a gasztroguru.

Különleges karácsonyra készülnek az idén, hatalmas vendégsereget trombitáltak össze Palkonyán. 

- Idén először amolyan igazi, többgenerációs, nagy családi karácsonyt tartunk Zolival, mert már a családtagok is ismerik egymást annyira, hogy „összeengedjük” őket. No nem mintha ne találkoztak volna már ezerszer, csak eddig nem sikerült összehozni, hogy mindannyian együtt legyünk - ezt már a Best magazinnak ecsetelte az énekesnő.

Árpa Attila ritkán látott szerelme

Árpa Attilának Alexandrával eleinte döcögősen indult a kapcsolata: egy évig együtt voltak, majd szakítottak, aztán sokáig csak barátokként tekintettek a másikra, végül három évvel ezelőtt újra visszataláltak egymáshoz.

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük