Tóth Vera vörösre festette a haját – Nagyon dögös az új hajszínnel
Tóth Vera saját maga festette vörösre a haját az önkéntes karanténban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Vera is betartja a koronavírus-járvány miatt javasolt önkéntes karantént. Az énekesnő is minimálisra csökkentette a társas érintkezést, húgát, Tóth Gabit és imádott unokahúgát, Hannarózát sem látogatja, párjánál tartózkodik Palkonyán.

A gasztroszakember Pauli Zoltán a panzióként, étteremként, borozóként és delikáteszként is üzemelő Palkonyha tulajdonosa, így a szerelmesek megismerkedésük óta idejük egy részét hol a baranyai faluban, hol Budapesten, az énekesnő otthonában töltik – és persze vannak olyan napok is, amiket külön töltenek.

Tóth Vera haja vörös lett

Tóth Vera a koronavírus-járvány miatt a pár száz fős lakosú Palkonyán tartózkodik. A hajfestést is otthon oldotta meg, az eredményt pedig az Instagram-oldalán is megmutatta.

toth-vera

A 35 éves sztár szerint vörösebb, mint a megszokott világosbarna és sötétszőke árnyalatokban játszó hajszíne, de szerinte nem lett rossz, csak a fodrásza meg ne lássa!

Détár Enikő levágatta a haját

Détár Enikőt évtizedek óta hosszú, vörös hajjal ismeri a közönség. Meg is lepődtek a nézők, amikor a TV2 egyik műsorában rövid frizurával szerepelt. Még sohasem volt ilyen rövid a haja, ami párjának, Péternek kifejezetten tetszik, főleg az, hogy a színésznő nem visel póthajat.

Ezt is szeretjük