Peller Mariann levágatta hosszú haját - A Reggeli műsorvezetőjét dicsérik új frizurájával
Peller Mariann úgy döntött, megválik hosszú, szőke fürtjeitől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok ember dönt úgy, hogy egy új év kezdetekor változtat az életében néhány dolgon. Peller Mariann úgy határozott, hogy megválik hosszú tincseitől, amit tegnap este a rajongóinak is megmutatott. 

Az RTL Klub Reggeli és a Life TV Utazás a lelked körül című műsorának műsorvezetője a 2020-as év elején rövid frizurára váltott. 

Dicsérik Peller Mariann új frizuráját

A 36 éves tévés a Facebook- és az Istagram-oldalán mutatta meg új hajviseletét, amire rengeteg bókot kapott. Többen azt írták, telitalálat az új fazon. 

"Nagyon jól áll neked ez a fazon! Jó választás volt! Csak úgy ragyogsz!"

"Sokkal jobb ez a rövidebb haj. Szép vagy."

"Mennyivel jobban illik ez a frizura ahhoz az énedhez, akit látunk a műsorodban. Egy másik Mariann, egy érettebb, nőiesebb, számomra nagyon szimpatikus. Gyönyörű vagy!" - dicsérték a kommentelők. 

Persze voltak néhányan, akik szerint a hosszú haj sokkal jobban állt neki. 

"Nekem nem tetszik, olyan tipikus anyukás lettél, de ettől még mindig csodaszép vagy" - olvasható az egyik kommentben.

Magyar sztárok látványos frizuraváltásai 

2019-ben több hazai sztár is levágatta hosszú tincseit, Balázs Pali például 35 év után vállalkozott erre, ezzel pedig ikonikus védjegyétől vált meg. Palvin Barbi vagy Cseke Katinka is követte példáját, míg Sarka Kata és Gáspár Bea hajszínt váltott. Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak azok a sztárok, akik 2019-ben új frizurát csináltattak a fodrásznál.

Ezt is szeretjük