Csősz Bogi vörösről szőkére váltott - Jól áll neki az új hajszín?
Csősz Bogi a Feleségek luxuskivitelben sztárja már szőke hajjal hódít.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csősz Boglárkát a VIASAT3 2017 őszén indult Feleségek luxuskivitelben egyik szereplőjeként ismerték meg a tévénézők. A vörös bombázó egy török milliomos feleségeként mutatta meg, hogyan él. 

A 35 éves sztárt a nagyközönség a mozivásznon ismerte meg: a 2003-ban bemutatott Apám beájulna című filmben ő alakította Barbit, aki szőke hajával egy élő Barbie babára hasonlított. 

Csősz Bogi vörösről szőkére váltott

Csősz Bogi most hosszú évek után búcsút intett a vörös hajszínének, és ismét szőkén hódít. A kommentelők egyöntetűen dicsérték az új színt, szerintük nagyon jól áll neki. 

A Feleségek luxuskivitelben harmadik évada idén tavasszal lesz látható. A reality szereplői ezúttal is a VIASAT3-on nyújtanak betekintést rajongóiknak fényűző mindennapjaikba és a felső tízezer világába, amit természetesen továbbra is drámai konfliktusok, szürreális helyzetek és sok-sok csillogás jellemez.

A Feleségek luxuskivitelben első évadában
A Feleségek luxuskivitelben első évadában
Fotó: VIASAT3

A csatorna február eleji közleménye szerint a már jól ismert csapat kiegészül, és az új évad számos más meglepetést is tartogat.

Csősz Bogi barna hajjal

Csősz Bogi már az Apám beájulna című film előtt is sok fotózáson részt vett, modellkarrierjét pedig a film bemutatása után is folytatta. Még tinédzserként fedezte fel az a milánói modellügynökség, amely Claudia Schiffert is befuttatta.

Ezt is szeretjük