Dallos Bogi levágatta a haját - Nagyon jól áll neki a rövid frizura
Új lemez, új év, új haj - írta Dallos Bogi közösségi oldalán, ahol megmutatta új frizuráját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan januárban változtatnak az életükön vagy a megjelenésükön, így tett Dallos Bogi is, aki már hétfőn közölte az Instagram-oldalán, hogy az utolsó hosszú hajas képet láthatják róla, mert aznap le fogja vágatni. 

"Új lemez, új év, új korszak, új haj. Annyira várom, hogy halljátok az új dalokat, és a meglepiket, amivel készülök nektek. Február elején kiderül minden. Április 9-én pedig nagykoncert az Akvarium Klubban" - írta indoklásként. 

Dallos Bogi rövid hajjal

Weisz Fanni és Mádai Vivien is dicsérte a 22 éves énekesnő új frizuráját, és párja, Puskás Peti is a tetszését fejezte ki. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ilyen lett! köszönöm @kozmanorbi ✨ #longbob

Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés,

Az X-Faktor női mentora egy long bob fazont választott, ami a hozzászólók nagy többsége szerint nagyon jól áll neki, de azért néhányan azt írták, örülnek, hogy nem vágatta le nagyon rövidre a haját. 

dallos-bogi
Fotó: RTL Klub

Dallos Bogit a nagyközönség csak hosszú hajjal ismeri: 2013-ban lett egy csapásra ismert, amikor Tükörkép című számával bekerült az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóműsorába, A Dalba. A következő évben még nagyobb sikert aratott a We All című dalával, amivel éppen csak lecsúszott az Eurovízióról, A Dalban a második helyezett lett. 2015-ben is bejutott A Dalba, a World of Violence című számmal a középdöntőig jutott, 2019 januárjában pedig a köztévé szórakoztató show-műsorának női műsorvezetője lett. 2019 áprilisában jelentette be az RTL Klub, hogy Dallos Bogit választották az X-Faktor új női mentorának. 

Dallos Bogi és Puskás Peti szerelmes fotói

Dallos Bogi és Puskás Peti 2019. november 21-én egy összebújós fotóval jelentette be, hogy egy párt alkotnak. Azóta sem nyilatkoztak kapcsolatukról, az Instagramra posztolt fotóik ugyanakkor magukért beszélnek, az énekesnő egy ágyban készült, intim fotót is megosztott kettejükről. 

Ezt is szeretjük