Dallos Bogi bevállalós fotója Puskás Petivel - Ennyire nyíltan vállalják szerelmüket
Dallos Bogi és Puskás Peti szerelmes fotóikal mondják el, mennyire odáig vannak egymásért.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dallos Bogi és Puskás Peti 2019. november 21-én egy összebújós fotóval jelentette be, hogy egy párt alkotnak. Így reagáltak a róluk aznap megjelent lesifotókra és a szemtanú állítására, miszerint ölelkeztek, csókot váltottak az étteremben. Arról ugyanakkor nem nyilatkoztak, hogyan és mikor szerettek egymásba, csupán a 22 éves énekesnő egy meg nem nevezett barátja mesélte, hogy a két zenész a Mentorházban eltöltött napok során jött rá, hogy több van köztük barátságnál.   

Ezt követően a nézők árgus szemekkel figyelték az X-Faktor soron következő adását, észre lehet-e venni, hogy a két mentor szerelmes egymásba. Nem lehetett, de Dallos Bogi a november 23-i adás után posztolt egy, a kulisszák mögött készült ölelkezős fotót. 

Bár Dallos Bogi és Puskás Peti továbbra sem nyilatkozott a kapcsolatukról, az Instagramra posztolt fotóik magukért beszélnek. A szerelmespár az elmúlt héten Tapolcán, Balatonalmádiban, Veszprémben és Tihanyban romantikázott - az utóbbi helyről az énekesnő egy ágyban készült, intim fotót is megosztott. 

Ezt is szeretjük