Gáspár Laci felsége egy fekete szépség – Nikibe 7 év után is menthetetlenül szerelmes
Gáspár Lacinak nem kell külön alkalom, mindennap kifejezi, mennyire szereti Nikit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2018-as Nyerő Páros óta tudjuk, Gáspár Laci és harmadik felesége, Niki között mekkora az összhang. A műsorban tanúi lehettünk annak, hogy az énekes menthetetlenül szerelmes feleségébe, és ezt annyiszor bizonyítja neki, ahányszor csak alkalma nyílik rá. Niki is viszonozza férje kedvességét, lesi minden kívánságát.

Gáspár Laci és felesége már hét éve alkotnak egy párt. Mindenben támogatják egymást, legyen szó a munkával kapcsolatos stresszről vagy szimpla hétköznapi dolgokról.

Gáspár Laci felesége plasztikáztatta a mellét

Az énekes akkor is támogatta feleségét, mikor Niki nem volt elégedett magával. Úgy érezte, nem elég nagyok a keblei. Mivel harmonikus a kapcsolatuk, nem félt megosztani férjével, hogy nem tetszik magának, aki távolról sem ítélte el kedvesét, amiben tudta, segítette. Niki már túl van a műtéten, és az egyébként is csinos fekete szépség most tökéletesen elégedett magával.

Gáspár Laci ajándékokkal is elhalmozza kedvesét. Sok férfival ellentétben, akik még a jeles napokon is megfeledkeznek a virágról, ő akár egy szürke hétköznapon is meglepi élete párját egy gyönyörű csokorral.

A képes összeállításban megnézheted, milyen gyönyörű nő az X-Faktor mentorának felesége, Niki.

Ezt is szeretjük