Dallos Bogi szerelmesen ölelte Puskás Petit az X-Faktor kulisszái mögött
Dallos Bogi az X-Faktor második élő show-ja után szerelmes fotót posztolt Puskás Petivel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Múlt csütörtökön egy lesifotó után derült ki, hogy Dallos Bogi és Puskás Peti egy párt alkot. Aznap este az X-Faktor két mentora egy közös fotóval tudatta, hogy a hír igaz, valóban szerelmesek egymásba. 

A 34 éves énekes-színész és a 22 éves énekesnő ugyanakkor nem nyilatkozott arról, hogyan és mikor szerettek egymásba, csupán Dallos Bogi egy meg nem nevezett barátja mesélte azt, hogy a két zenész a Mentorházban eltöltött napok során jött rá, hogy több van köztük barátságnál. Ezek után sok néző árgus szemekkel figyelte az X-Faktor múlt szombati, második élő show-ját, vajon beszélnek-e a mentorok a magánéletükről, észre lehet-e venni a műsorban, hogy egy párt alkotnak.   

Dallos Bogiról és Puskás Petiről csak a szünetekben tudott a Blikk fotósa néhány árulkodó képet készíteni, amelyeken gyengéden megérintették egymást, de az élő műsorban ügyeltek arra, ne állapíthassa meg róluk senki, hogy szerelmesek egymásba. 

Vasárnap ugyanakkor Dallos Bogi kiposztolt az Instagram-oldalára egy szerelmes képet, amelyen Puskás Petivel egymást ölelik. 

Én büszke vagyok rád, és nagyon szeretlek!

- írta az énekesnő, aki valószínűleg arra utalt, hogy szerelme a november 23-i adásban elveszítette az utolsó zenekarát, a Take 3 is kiesett. "Szeretlek" - a vallomásra Puskás Peti ezt válaszolta.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük