Gáspár Laci felesége igazi bombázó ebben a ruhában - Alakját a modellek is irigyelhetik
Gáspár Niki az egyik legdögösebb sztárfeleség.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Laci sokáig kereste az igazit, két házassága fulladt kudarcba, mígnem egy koncertje után megismerte Nikit, aki nagy rajongóként odament hozzá autogramot kérni. Hét éve alkotnak egy párt, és öt éve házasok, kisfiuk, Noel 2016-ban látta meg a napvilágot. A kicsinek két idősebb testvére van, Lacika 2011-ben, Mirjam 2002-ben született.

Gáspár Nikit közelebbről az RTL Klubon futó Nyerő Páros című realityben ismerhették meg a tévénézők 2018 őszén, férjével együtt vettek részt a műsorban. Annyira ügyesen játszottak, hogy a döntőbe is bekerültek, végül harmadik helyezést értek el.

Nem csoda, hogy annak idején megakadt az X-Faktor mentorának a szeme a fekete hajú szépségen, hiszen az alakja a modellekével vetekszik, és az arca is nagyon szép. Érdekesség, hogy Niki még 2018-ban az egyik Gáspár Laci-videóklipben is szerepet vállalt. Vörös latexruhában mutatta meg nőies idomait.

Gáspár Laci Instagram-oldalán rendszeresen oszt meg felvételeket feleségéről, akit rajongói is dicsérnek. Niki szereti a ruháival kiemelni a nőiességét, számos szexisebb darab és csinos magas sarkú megtalálható a szekrényében. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Gáspár Laci felesége.

Ezt is szeretjük